Jag saknar ord..

Ångest, Depression

Jag saknar ord.

Igår hade jag en riktigt dålig dag, jag hade ångest från att jag vakna tills kvällen ungefär. Jag var ledsen så till slut kom gråten, ganska skönt faktiskt att lätta lite på trycket.

Jag valde att dela med mig av det på min Instagram som jag har för bloggen. (ni hittar min Instagram i sidan) Det var ganska många som hörde av sig, jag finner inte ord, jag är så rörd och så tacksam.

Ni är bäst!

Såhär var det aldrig innan, mest jag som stöttade andra och såg när dem mådde dåligt, så jag är så tacksam att så många bryr sig, ni är guld värda allihopa! ingen nämnd, ingen glömd!

Nu ska jag bara spela en liten stund till och sen försöka sova!

Glöm inte att jag finns för er med och glöm aldrig att just DU är värdefull! ❤

Glöm inte följa min instagram: angelicaelversson

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Fint skrivet, kram💕
nouw.com/ulvelotta
Livräddmedstil
Livräddmedstil,
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
noraorneholm
noraorneholm,
Du är helgrym!! Levt med panikångest sedan jag var två år, är idag nitton. Alltid skämts för det (varför vet jag ej) tycker du är så grym som delar med dig! ❤
nouw.com/noraorneholm
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Lider med dig att du levt så länge med psykisk ohälsa, det är ingen enkel match :/ Har ju själv mått dåligt sen jag var barn. Får du någon hjälp kring det? Det är vanligt att känna skam kring det, men ju mer vi pratar öppet om det, ju mer accepterat blir det! Därför jag delar med mig av mitt inre!! Kram <3
nouw.com/angelicaelversson
annelie,
att kunna gråta läker själen <3 stor kram på dig
www.tippellertopp.blogg.se