Jag har aldrig blivit så dåligt bemött..

Ångest, Depression

Idag var det dags för läkare samtal på psykiatri, en läkare jag inte haft. Jag var ju såklart nervös inför detta, men både min man och min stöd person som jag har där (jag trivs verkligen med honom än så länge) skulle delta, så då kändes som att det skulle gå bra.

Vi hälsade på läkaren, mitt första intryck var att denna läkare verkade mjuk och trevlig. Men jag kunde likaväl varit utan detta mötet. Min huvudläkare ska sköta allt kring fk, för hen sa att eftersom jag fyller 30 år så blir det annorlunda, men att jag kan släppa det för det kommer lösa sig. Så på den biten var allt bra.

Men så sa jag att jag mår fruktansvärt dåligt och min läkare är ju inte på plats så fick ju ta första lediga. Där blev hen hård emot mig. Sa saker som gjorde mig upprörd. För hen sa att promenader kommer lösa det och bara för jag inte höll med så sa hen att det löser det och hen sa då att om jag motarbetar så kan dem ju inte hjälpa mig.

Och hen var inte säker på att jag är deprimerad och jag bara detta är ju ett stort skämt jag har ju mått dåligt x antal, hen bara ja men då heter det detta bla bla. Att få en psykolog är inte heller ett alternativ utan vi ska glömma det förflutna och blicka framåt... Jag kommer inte ens ihåg allt som hen sa.

Jag bröt ihop 3 gånger tror jag det var, men när jag fick höra det med depression (hen sa att man inte kan ändra min medicin utan huvudläkare gör det, vilket jag köper) men jag sa bara ja men sätt då ut mina antidepressiva om jag nu inte är deprimerad. Jag blev så upprörd att en panikattack var på gång så jag fick dra mig själv i håret. Sen orkade jag inte mer och valde att lämna gråtandes.

Ute i korridoren bröt jag samman totalt och sa bara vart fan har hen fått sin legitimation att vara en läkare. Jag orkade inte stå på min ben ens knappt. Det är så sjukt detta. Hen slog benen ifrån mig. Jag är inte emot hen personligen, men hen som läkare till mig igen? ALDRIG!!

Tur jag fick träffa några av syskonbarnen och få kärlek från dem för livet känns inte bra just nu.. Men ska iaf träffa min stöd person om mindre än 2 veckor och ha samtal och promenad.


Om en läkare eller någon inom vården läser detta, alla tål inte att ha en bestämd och hård yta emot sig, det kan krossa en människa. För vissa funkar det men för vissa inte.


Nu ska jag bara ta det lugnt och bearbeta detta för jag SKÄMS, fast man inte ska skämmas. Men jag gör det ändå, för att jag grät och sa saker jag normalt inte säger. Men jag är en människa, en människa som inte mår bra och du läkaren, du gjorde det värre för mig idag. Jag längtar tills våren kommer och jag får min huvudläkare igen..


#psykiskohälsa #ångest #ångestattackdeluxe #depression #deprimerad

Glöm inte följa min instagram: angelicaelversson

Gillar

Kommentarer

Frugan E,
Men vad trist att det slutade sådär.. Tror det är svårt för en som inte vart i sitsen att förstå sig på depression och panikattacker osv, men det är ju ingen ursäkt. Inte rätt att vifta bort ens sjukdom. Säger läkaren samma till en diabetiker till exempel? Ta en promenad så går det över? Knappast.
Tack och lov att det inte är din vanliga läkare och att hen kommer tillbaka sen i vår ♥ Och skämmas ska du såklart inte göra, som du säger så är man inte mer än människa. ♥ Kram
www.frugan-e.se
Lillan Kind,
Men stackars dig att bli bemött på viset!! Jag saknar nästan ord när jag har läst detta. Jag trodde inte ens att man kunde bli så oempatiskt bemött! Hoppas att du får tillbaka din ordinarie läkare snart! Kram!❤️
varapavag.se
Kathrinea,
Men usch, det är så tråkigt när läkare inte tar en på allvar 😕 hoppas verkligen att det blir bättre snart och att huvudläktaren snart är tillbaka 🙏
kathrinealiving.vimedbarn.se
Kamilla,
Men fy sjutton vilket bemötande du fick hos läkaren. Byt läkare denne verkar inte riktigt klok.
kamillaskamera.com/
Ida,
Vad tråkigt att höra att du blev så dåligt bemött.
Jag tror dock att du vinner på att höra av dig till den mottagning du var hos och lämna klagomål.
nouw.com/idalipika
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Men oj vad jobbigt att det hela fick dig att känna dig dåligt bemött och upprörd. Det är ju verkligen motsats effelt som de olika samtalen ska ha. Hoppasa att det är någon gömd hemliget i det där så att det inte sker i onöndag 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Amandizan
Amandizan,
Att man säger saker när man är upprörd är ju mänskligt och i ditt fall ja jag förstår att du sa ord som kanske inte var så bra men jösses vilken läkare, kan du inte be om att få byta? ❤
nouw.com/amandizan
Ariella ,
Men gisses vilket dåligt bemötande! Förstår verkligen att du bröt ihop totalt!
ariellalandqvist.wordpress.com
SnabelA
SnabelA,
Ibland så funderar jag vart vissa läkare har fått sin legitimation, har dom fått det i ett flingpaket?
nouw.com/snabela
ingela,
det är ett jobb att fightas med de människor. Det är, som du skriver, så lätt att skämmas, när dert e dem som ska skämmas. tro på dig själv, kram ingela
www.nouw.com/3bloggarien