Hon slutar blogga :( - Hur vill ni att jag gör nu?

Jag är verkligen riktigt ledsen och det gör ont i mitt hjärta då en av mina favorit bloggare och kära vän valt att lägga ner att blogga, detta pga att det en person kopierat med mera. Det är så ledsamt att Jennifer valt att lägga bloggen åt sidan nu.

Vill ni läsa hennes inlägg om att hon slutar så kan ni läsa det HÄR !


Som ni vet har jag och Jennifer haft två olika grejer på bloggen, en där vi frågar varandra 5 frågor var och sen tips om influencers. Vi skull ha det som julkalender. Och jag vet inte om det blir rätt eller fel om jag ändå kör på julkalendern? Jag känner lite att just du som läser ska rösta för jag vill göra det för både min och er skull, inte bara göra och det liksom inte känns bra för er när Jennifer inte är delaktig.

❤❤❤

Skulle ha en omröstning, men som alltid så strular bloggen, så gå gärna in på min instagram @angelicaelversson och rösta i mina händelser, eller skriv en kommentar nedan vad ni anser!

🌟🌟🌟

Detta är från mig till fina Jennifer:

Du vet sen innan att jag tyckt du är en super bra bloggare och någon jag sett upp till, jag kommer sakna alla dina texter och alla gånger jag fått äran att läsa före andra. Som tur är fortsätter du med instagram, men din blogg har betytt mycket för mig! Som tur är, så är vi ju nära vänner nu, så mig blir du inte av med! Jag stöttar dig i ditt beslut, huvudsaken är att DU mår bra! Kram finaste! ❤


Glöm inte följa min instagram: angelicaelversson

  • 500 visningar

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Jag tycker absolut att du ska köra julkalendern, det var VÅR idè, inte bara min! 😊 <3 Tack fina fantastiska du för dina ord! Jag är så glad och tacksam för att just DU är en av mina närmsta vänner!! <3
www.facebook.com/Jennifermariese
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Jag vet att det var vår ide, men känns lite konstigt utan dig, men vem vet kanske kör på ändå 😃 Kram vännen <3
nouw.com/angelicaelversson