Gissa hur jag bör se ut för att ha en hälsosam kropp!

Godkväll fina läsare!

Lovade ju att berätta hur det gick hos min sjuksköterskan som var jag hos idsg. Jag är ju alltid lite nervös på vad vågen ska visa och måtten runt magen..

Hon är så himla bra för hon peppar en och ser dem små framstegen man gör trots att man mår skit dåligt..

Vågen visade -2kg. Trodde verkligen det skulle gått upp pga mitt måeende. Dock var det inget ändrat kring magen men det var iaf samma siffra där som sist. Så mitt mål till nästa möte är att ha minskat minst 1 cm kring midjan. Men skönt att det annars faktiskt blev till ett väldigt positivt möte.

Hade som "läxa" att ta med flera olika bilder på när jag var som smalast och sen när jag hade lite övervikt. Och under mötet bestämdes det vilken av bilderna som ska vara mitt mål att nå.

Snackade med henne om det här med operation och hon håller med mig helt pga komplikationer och sådant och speciellt så jag har en ätstörning så är det inte bra. Därav måste jag försöka gå ner den naturliga vägen. Jag ger mig inte!!.

Täbkte att jag lägger upp bilderna jag valde att ta med mig dit så kanske ni kan gissa på vilken bild vi kom överens som ska vara mitt mål och samtidigt se friskare ut ☺

Här slutade jag 9an.

Skriv nu vilken av bilderna ni tror är vad mitt mål ska vara!

Nu ska jag försöka sova. Sov gott fina ni och dröm fina drömmar 🌸

Glöm inte följa min instagram: angelicaelversson

  • 131 visningar

Gillar