Olivers rum

Innehåller affiliate-länkar

Jag har fått frågan många gånger att visa mer delar av huset och dess renovering. Vi har kommit en bit på väg även om vi har otroligt mycket kvar att göra innan vi blir nöjda. Olivers rum är det rum som vi har lagt mest tid på att inreda just nu. Då han verkligen behöver sitt eget utrymme med sina egna saker. Han behöver en plats där han trivs, känner trygghet och kan vara ensam i om han vill vara ifred.

Vi ska till IKEA på söndag och köpa de sista två hyllorna och tavelramar till hans rum sen är det helt färdigt tills vi ska riva väggar och byta golv nästa sommar. Hans väggar ska bli indigoblå, ljusgrått golv, vita möbler och blå inredningsdetaljer. Det kommer att bli sååå bra!


....


Min personliga favorit i hans rum är hans rit och skrivhörna. Vägghyllan och Bokstället är min favorit i hörnan. bokstället är så smidigt. Den har plats både för 3 små lådor och en stor. Man kan ta bort lådorna och flytta runt dom precis hur man vill. Oliver har pennor, kritor och små anteckningsböcker i sina små lådor och i den stora lådan står alla hans målarböcker. Den kostar bara 49 kr.


På väggen hänger även en ABC - tavla som jag gjort själv i photoshop och sedan beställt från photobox så den kan jag inte länka men övriga produkter på bilderna är länkade nedan.


* Klicka på bilderna för att se de i ett större format. *


// Tavelram // skrivbord // Penn&bokhållare // vägghylla //

#inspoforkids #inspohome #inspoforbarn #barnrumsinspo #barnrumsinredning

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen sååå fint ju!! <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Ser ju så fint och lugnt ut<3
nouw.com/fridaochtove
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229