Svar på kommentar - min träning

Q: Skulle inte du kunna skriva lite mer om gymmet, olika övningar du gillar bäst och hur ditt upplägg ser ut, det är jättekul att läsa (hehe iaf för oss träningsintresserade) ;) kram

A: Jo men absolut, kul att ni frågar och kommenterar vad ni vill läsa om osv!!

Just nu är mitt träningsupplägg väldigt enkelt, jag gymmar 3 gånger i veckan och jag springer 3 gånger i veckan, alternativt springer 2 gånger och går/PW en gång i veckan! Jag satsar mer på kondition nu än vad jag gjorde i våras eftersom att jag vill förbränna fett, men jag vill samtidigt gymma och inte förlora styrkan, dessutom är styrketräning också förbränning så jag tycker det funkar bra att kombinera det. Jag tränar dock ganska lätt på gymmet, jag kör inte så tunga vikter och istället för att öka vikterna på övningarna så tränar jag mer uthållighet i styrkan, jag har tappat lite styrka då det gick riktigt bra i våras men eftersom jag satsar mest på löpningen så gör det mig ingenting utan jag tycker det känns himla bra att jag får in både styrka och kondition och att jag orkar att göra det jag bestämt mig för att göra. 

Mitt upplägg på gymmet just nu är faktiskt inte så svårt det heller - jag försöker köra igenom hela kroppen 3 gånger i veckan. Innan gymmade jag 4 pass/veckan och då körde jag olika pass varje gång och egentligen gillar jag nog det bäst, men just nu kör jag hela kroppen på alla pass och tycker det funkar bra! 

Jag vet inte riktigt vilka övningar jag gillar bäst faktiskt men jag tycker det är ganska kul att träna ben och armar, men på något sätt gillar jag allt?? Kan tycka rygg är lite tråkigt men samtidigt inte för jag tycker det är kul när man känner att det tar och när man kan se resultat. Från det att jag började ta tag i mer konditionsträning så har jag till exempel märkt att mina handleder blivit smalare och bara en sådan lite sak är jättemotiverande för mig!! Men, jag ska försöka sätta ihop ett inlägg med övningar för lite olika muskler och tipsa om övningar som är bra/jag gillar! Kram på dig!! 

Gillar

Kommentarer