Header

Postad i: Graviditet
Gud, redan en vecka kvar till jul. Hur mysigt?! Såg nu att sist jag skrev så var jag endast i vecka 20. Haha! Nu är jag redan inne i vecka 34 och jag känner mig allt klumpigare och klumpigare. Att komma upp ur soffan eller att ta på sig skorna har blivit världens procedur. Och så har man fått vinter viruset på det också. Härligt. Nejdå. Men jag får stå ut sista 6 veckorna! Tips på hur man kan fördriva tiden lite?

Idag blir det nog bara att vila och äta i hopp om att bli frisk snart!

Vad ska ni göra idag?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Graviditet

Hejsan! Nu har jag gått in i vecka 20. Och tiden går otroligt snabbt men endå sakta på något sätt. Första 12 veckorna måste nog varit de värsta. Allt var så jobbigt och jag mådde inte alls bra. Jag var ledsen ständigt över vänner och över att alla hade roligt osv. Samtidigt hade jag det där oändliga illamåendet och tröttheten som vägrade försvinna. Så ett par veckor typ levde jag på nudlar och sömn. Men nu när vi kommit lite längre in i graviditeten så har jag sett vissa negativa saker och bra saker med graviditeten.

+ Jag känner mig rätt så smidig än så länge iallafall

- Dagarna är otroligt långa och tråkiga

+ Jag är inte trött längre!

- Jag kan inte sluta äta frukt. VARJE dag. Lovar, säkert en påse äpplen och en påse clementiner på bara några timmar.

+ Jag känner små buffar i magen!

- mardrömmar varje natt! Och så vaknar jag så tidigt varje morgon

+ Jag har tappat suget för cigg, vilket lett till att jag slutat röka! heja heja.

- Känner mig så otroligt oattraktiv hahaha.

+ Magen är fortfarande så liten så jag kan ha mina vanliga kläder! (när ska den bli större???)

- Ständigt behov av att städa? (kanske är bra, men hela mina dagar går till det haha)

Likes

Comments

Postad i: Graviditet

Godmorgon! Åt precis frukost och sitter här och funderar lite. Om 3 dagar går jag in i vecka 20. Halva tiden. Är det inte sjukt. och jag tycker knappt magen vuxit än. Men det kommer väl som en smäll sen haha! Sen är det bara 4 månader kvar ungefär till beräknat förlossningsdatum. Just nu i denna period så känns allt rätt så bra endå, bara tröttheten som fortfarande är kvar. Känner dock inga rörelser än, men det dröjer nog ett tag till eftersom jag är förstföderska.

När började ni känna rörelser i magen? och när kom de riktiga sparkarna för er?

Nu är jag mest nervös över hur allt kommer bli, det blir ju en stor förändring. Men jag längtar så in i bomben.

Likes

Comments

Postad i: Jag

För att kunna läsa min blogg så kanske det är roligt att veta lite om mig, min bakgrund och allmänt. Jag är då Angelica. 20 år bor i Flen. Jag har en pojkvän som är 21. Vi väntar som sagt vårat första barn och igår gick jag in i käraste vecka 19.

Jag bor hemifrån, har skilda föräldrar och har 5 syskon. Mitt liv har under hela uppväxten varit en stor berg och dalbana. Och jag måste tillägga att jag har varit den där riktigt trotsiga tonårstjejen. Jösses. Jag skolkade, rymde hemifrån och gud vet vad. Jag kunde absolut inte ta konsekvenser utan rymde då hemifrån. Men mitt i detta kaos under dessa år så hade jag ganska svårt med vänner titt som tätt. Det var bråk och tjafs jämt. Samtidigt så var jag ung och dum och förlitade mig på människor på sidor som Kamrat, msn, osv. Jag hade ett så sjukt dåligt självförtroende och folk manipulerade mig väldigt, väldigt lätt. Detta ledde då till övergrepp via msn, hot med mera. Men jag vägrade säga något till mina föräldrar och levde vidare och fortsatte min lilla cirkel med att skolka och rymma och ha mig. Jag gick mycket till skolkuratorn, men då fattade jag inte att dessa övergrepp via internet var övergrepp. Utan jag försökte förtränga det åren som gick och skämdes bara. Sen kom hoten till mig när jag fyllde 16. Och då insåg jag vad som hänt. Det fanns filmer på mig som denna kille spred. Men hur mycket jag än fattade alvaret så blockade jag honom och förträngde det ännu mer. Ni kan läsa hela grejen på länken jag kommer länka nedan.

Länk: https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/873932-natpedofil-utnyttjade-angelica-forlorade-barndom

Detta skedde då från att jag var 12 till att jag var 16, sen rättegångar oxå som fortsatt till nu. Jag flyttade hemifrån strax innan 18 och började då mitt och min pojkväns lilla liv. Jag hade dock hamnat i en väldigt svår depression och många vänner försvann då också för att jag då stängde in mig och vägrade gå ut. Idag är jag då 20 och det har äääntligen ljusnat till. Jag fick medicin mot ångest och depression i vintras, men tar nu paus eftersom jag är gravid. Men de hjälpte verkligen! Så för er som är som jag va (rädda för att börja med medicin) ta de. Det är som att man vaknar till, man får med ork, mer lust med att göra saker. Får räcka med detta inlägg, men om ni undrar något mer så är det bara skriva!

  • Filed under: Jag

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: New in

Godmorgon! Allt bra? Jag har av någon anledning fastnat för alla dessa höstfärger, mörkgrön, mörkgul. Så himla fina färger. Så jag beställde faktiskt ett par plagg från Hm. Och tycker endå att de var väldigt fina. Brukar sällan beställa från hm då storlekarna inte är 'rätt'. Men denna gång satt de som en smäck! och så klart fick lilltjejen oxå ett plagg. Hur söta är de inte?


Likes

Comments

Postad i: Graviditet, New in

Hejsan på er! Hur mår ni idag? Själv vaknade jag nyligen och har betalat in lite räkningar och skrivit in lite jobbtider.

Igår hade jag första ultraljudet. Det gick så himla bra! Barnet är beräknat den 5 Februari och det kommer bli en.......Flicka! Känslan att se bebben på ultraljudsbilden var så mycket mer än vad jag trott innan. Tänk att lilltjejen ligger här inne i mig och bara växer och växer. Annars såg allt bra ut. Hon var väldigt envis och vägrade vara med på bild. Men någorlunda bra bild fick vi. Vi fick oxå med oss ett par plagg hem till lillen. Lilla hjärtat.

Likes

Comments

Postad i: Graviditet

hej igen! Idag går vi då in i vecka 17. Så sjukt. Den 13 maj plussade jag då på stickan. Just den perioden då verkligen allt var kaos. Jag var sjukskriven på grund av min depression samtidigt som jag blev helt från vettet. Jag blev så personlighetsförändrad och bara allmänt idiotisk. När plusset väl kom på stickan så vart jag alldeles ställd. Hela jag bara vände. Det tog ett tag innan jag smällt det helt och då bestämde vi oss att för att behålla och jag började sakta men säkert ta mig uppåt igen. Folk reagerade lite olika, vissa inte alls bra och vissa jätte bra. Förlorade många många vänner. Så har nu sett vilka vänner som egentligen var äkta och stod kvar trotts mitt beslut. Visst, det svider. Men jag är nöjd och superglad över mitt beslut.

Snart har jag alltså gått halva tiden och första 12 veckorna måste jag säga var hemska! Illamående, humörsvängningar, trött som aldrig förr, stress osv. Men nu har det avtagit en del och magen börjar komma och jag känner att det bara går framåt hela tiden. Den 31 augusti är det rutinultraljud, och hoppas då på att få se könet!


Likes

Comments

Postad i: New in

Hej på er, hoppas ni mår bra! Idag kom mina efterlängtade twistshake nappflaskor hem på posten. Jag bara älskar färgerna de hade att erbjuda. Det är ju ganska långt kvar innan bebben tittar ut, men jag är ute i god tid iallafall! Men de verkar så smidiga och bra. Vi får väl se sen vad det ger för resultat!Likes

Comments