Häromdagen så gick jag in på en bloppis på Instagram och kollade lite, vänta några minuter och sen bestämde jag mig för att köpa världens snyggaste skor! Jag längtar bara tills dom kommer på posten så att jag kan visa Sofia att dom har kommit! Jag bara väntar och väntar! Men det som väntar på något väntar aldrig för länge på något.


Idag blir det bara mys med min underbara sambo/fästman! Han betyder så otroligt mycket, och snart är det 7/8 månader tillsammans och den 27e juli har vi vart förlovade i 7 månader, han gör mina dagar till dom bästa någonsin! Jag älskar dig!
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen, en liten uppdatering

  Nu är jag tillbaka igen efter en månad.


Men jag har haft lite annat att tänka på än att hålla på att blogga varje dag.
Men som sagt jag kollar alltid in denna bloggen för att visa er att jag verkligen
gillar att blogga. Men när man har haft andra tankar som har snurrat runt i
skallen så är det inte så lätt att kunna göra ett bra inlägg och kunna skriva av sig.
Men jag kommer försöka att lägga upp ett inlägg här och även ett inlägg på min
vanliga blogg som heter ankii94, men som sagt jag lovar inte att det komma ett
nytt inlägg varje dag.


Men nu ska jag försöka komma ihåg så mycket som möjligt av denna månaden som har gått.


Efter det sista inlägget som kom upp i JULI så har det inte hänt så mycket egentligen. Det är bara det att min kille har haft semester och vi ville umgås så mycket som möjligt och ta vara på den tiden som han hade semester. Och även nu i helgen som var så firade vi 3 år tillsammans. Men den 2 augusti så var det egentligen då det var 3 år tillsammans, men eftersom att det var en tisdag så kände vi båda att det är bättre att hitta på något när det är helg. Så vi bokade ett hotell uppe i Kil och sov där en natt och på dagen så var vi i Karlstad och bara umgicks och hade det så otroligt mysigt tillsammans. Och när vi kom tillbaka till Kil efter att vi hade vart i Karlstad så gick vi och åt lite middag och sen tog vi även en öl/cider och bara njöt av vår mysiga dag tillsammans med mycket promenad i Karlstad. Och till slut så blev det söndag och då var det tyvärr dags att  åka hemåt igen efter denna härliga tid. Men eftersom att min son för tillfälligt bor i Kil så hälsade vi på honom och den familjen innan vi tackade Kil för den gången. Och på hemvägen så sa vi båda att vi måste göra om detta utan att det ska vara något speciellt. Men att komma bort från sin hemkommun så var det väldigt mysigt som sagt.
Och just nu har jag inte så mycket mer att tillägga för detta inlägget.
Men i nästa inlägg så ska jag försöka komma på mycket mer att skriva 💗


​Puss & Kram på er 💗


Likes

Comments

Hej!

Jag hoppas att alla får en underbar lördag. Idag skapade jag mig en ny blogg och även la jag upp en ny video till min YouTube-Kanal. Och även vaknade jag väldigt sent. Jag kanske vaknade runt 12.30 men jag gick inte ur sägen för ens typ 13.00 och satte på kaffebryggan och hörde av mig till min kille som är med sina kompisar denna helgen. Så nu blir det bara att sitta hemma och kolla på tv och kanske kolla på nån film. Men jag vet ingen bra film som jag vill se. Och hittar jag ingen film som jag vill se så blir det att lyssna på musik hela kvällen tills jag säger god natt för idag. Men en så länge kommer jag vara vaken. För det finns inte så mycket att göra just nu för utom att titta på The Simpson och bara chilla och kanske spela lite Minecraft. Så är det något så får ni höra av er!

Men jag önskar alla en underbar lördag som är kvar!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag startat en ny blogg som kommer vara mer seriös. Så denna bloggen kommer vara mer foton och massa sånt. Så jag hoppas att ni kommer följa med i denna resa. Har även en blogg till och där heter jag www.nouw.com/ankii94. Så där kan ni också gå in och kolla.

Likes

Comments