Sluta med mina p-piller?

Som några av er säkert inte vet. Så äter jag p-piller.
Nu tänker ni ”har hon en kille?” Och svaret är nej, haha.. jag tar p-piller för min mens. Jag kan blöda upp till 25 dagar i sträck. Och som ni hör så är det ju onormalt och jobbigt för mig. Mina p-piller har gjort så jag nu istället har en mer normalt menscykeln på 5-8 dagar. Men.

Ja men... det har tydligen slutat värka nu på senaste tiden känns det som. Tex förra månaden hade jag mens i 21 dagar med 2 dagars mellanrum emellan. Så alltså 19 dagar kan man säga. Och ni denna veckan har jag fått mens. Och har hittills haft det i ca 3 dagar. Men jag blöder otroligt mycket.

Jag kan inte ha tampong heller utav nån anledning. Jag tycker att det gör ont och känns verkligen inte bra. Så jag måste ha maxi bindor. Lite mycket information här men det ska inte vara tabu att prata om.

Jag funderar på att sluta med p-piller då det är fullständigt onödigt att proppa i sig piller varje dag om det ändå inte ger något resultat. Men jag och mamma ska snart till UMO (ungdomsmottagningen och prata om hur det är med mina mens besvär. Och jag hoppas är vi där antingen kan byta piller eller få nått annat preventivmedel som hjälper emot mensen.

Om jag själv fick bestämma skulle jag ta bort mens från världen. Ahaha jag tycker att det ger så onödigt mycket med förhinder och smärta till alla livmodersbärare.

Vad tycker ni?


#girlpower #grlpwr #girlssupportgirls

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
men stackars dig... hoppas det blir bättre snart och ni hittar en lösning ☺️nouw.com/nnathalies
AngelEngla
AngelEngla,
men ååh tack❤️nouw.com/angelengla
Ronja
Ronja,
Gud va jobbigt! Kan inte tänka mig att ha så mycket problem med mens som du har, tycker verkligen synd om dig!💓snapchat/kekdk.se
AngelEngla
AngelEngla,

men ååh tack för att du bryr dig. och jag är glad att du slipper alla problem jag har med mensen, hahha det är verkligen ett helvete <3

nouw.com/angelengla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229