Har varit en grymt jobbig dag, har bara velat hem och sova.. När jag kom hem möttes jag av Lilo så vi satte oss i soffan å kollade Dr.Phil. Är det bara jag som tycker han är grym?? Haha.. Nu vet jag precis hur jag ska göra om mitt framtida barn börjar knarka eller jag får en psykiskt sjuk framtida svärmor ju..

Måste ringa och spärra min telefon, så mycket smågrejer att göra så jag blir fan knäpp.. Hoppas ni får en fantastisk kväll, jag ska hoppa in i duschen nu och sen lägga mig i min stora säng.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan är alldeles för mycket för att skriva detta inlägget egentligen.. Ligger och kollar på scrubs och drömmer mig bort. Tack så mycket för all positiv respons angående bilderna, verkligen inget negativt än sålänge. Ska försöka sova nu, har varit en extremt seg dag.. Är ledig torsdag och fredag, det behövs.. Sen blir det mys på fredag! :) Godnatt, puss.

Likes

Comments

Är så nöjd med bilderna vi tog i lördags :D


Likes

Comments

Har ni också kommit till en punkt i ert liv där ni inte bryr er? Jag är så trött på precis allt att jag har slutat bry mig om mig själv också.. Jag tror inte att jag är deprimerad, alla har ju upp och nergångar. Detta är dock den längsta nerförsbacken för mig någonsin, men jag kommer alltid upp igen! Jag ska bara förstöra mitt rykte lite till. Bara låt mig vara.

Och angående min rubrik så har jag nu ingen telefon heller, den försvann igår så nu är alla mina nudes ute på vift. Fattades bara det ju :)


Likes

Comments

Blev klara nyss och blev väldigt nöjd med bilderna. Vill inte spoila för mycket och lägga ut dom bästa, men dom kommer komma upp.


Likes

Comments

Godmorgon!
Känner mig lite nervös idag inför fotograferingen, men med Jessie bakom kameran kommer allt gå utmärkt. Det är en sjuk skillnad på bilder när man känner personen man blir fotograferad av. Jag har precis fixat mig och känner mig redo att klä av mig så fort hon dyker upp. Det lät helt fel men skit i det.

Det är lördag och har fortfarande ingen aning om jag får fira denna dagen själv eller om det kanske kommer någon på besök, återstår att se. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Ett första intryck hade varit bra, jag gillar dom. Jag är en jävligt dömande människa själv också, det ska vi inte sticka under stolen. Jag är en grym människokännare och det finns inte många där ute som förtjänar respekt idag.

Jag tror inte ni förstår mig, men det är lugnt. Det behöver ni inte göra heller..

Jag är en lugn, tyst och, vad jag själv anser, jävligt bra människa. Jag har varit med om både det ena och det andra, bra som dåligt vilket format mig till den konstiga människa jag är idag. Jag kan väl gå bananas då och då men jag är mer "kom vi kollar på film och äter glass"-typen. Det finns verkligen inte många som förstår sig på mig vilket resulterar i dom få människorna jag har runt mig idag, men det är ju bara positivt. Jag hatar liknelser som t.ex. "bättre att ha en nyckel som passar till ett hål, än ett hål som passar till alla nycklar......" Ja det handlar om sex. Det gör ju typ allt. Vet inte om jag fick rätt på den där liknelsen men nu vet ni, JAG HATAR DOM!

Jag ligger och kollar en film just nu som handlar om att göra en film (inte den som dom gör en porrfilm i), denna är mycket kassare. Nu vet ni inte alls mycket om mig men jag fick göra mitt första inlägg åtminstone. Slänger upp en bild också, redigerad och som ni vet, den bästa av ca 100st. Godnatt och sov gott!

Likes

Comments