​Glad fredag alla glada=)

Just nu sitter jag och inte gör så mycket har pratat med O och han ska och köra radiostyrt idag =) Och jag hindrar inte honom från att göra de =) För då kan jag ha en myskväll för mig själv =).. Och kolla film som jag vill se eller läsa =).
Idag har faktist vart en lugn dag morgonen börja kl 06 ca toa besök och sen somna om i kanske en timme så låg O och jag och prata mysigt sen så blev de fart på´n haha så de skulle bytas däck på jobb bilen men blev inge av de för de blev bråttom men en leverans som O behövde ta =) .

Så idag kan de bli ett inlägg till innan de blir kväller här hos O. 

Så vad händer för er i kväll?

Jag ska försöka göra ett schema för nästa vecka ett tränings schema allså =) Så får vi se men de blir såna fall som jag har tänkt sen lång tid innan allt börja hemma haha allså katastrofen =/.. 

Nej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu men de kommer komma mer senare eller när jag kommer på något att skriva =)

Pöss åh kram All min kärlek till er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

allt gick bra med tvätten och har duschat och nu väntar jag på O ska slå igång en film 😊 så blir det sova ❤

go natt mina underbara följare ❤ pöss åh kram

Likes

Comments

​Hej alla glada!

Nu sitter jag här igen =) 

Jag väntar på att kl ska slå 22 så jag kan hämta upp saker från torktumlaren för jag har tvättat och O är hos sin kompis och ja pratar antar jag haha jag vet inte han skulle iväg och jag har ju tvättstugan så ja .. 

Igår va en helvetes dag på kvällen men de är bättre idag än vad de va igår kan jag säga och de är jag glad för jag ska snart ställa in resten av maten som blev kvar och sen ska jag ställa mig och diska innan jag ska ner till tvättstugan så att säga sen vet jag inte om de kanske blir en snabb dusch innan säng eftersom de blir nybäddat men vi får se =) ..

Jag har väl inte så mycket att skriva igenkligen ville bara informera att jag fortfarande är kvar =) Haha ja är ganska stolt över mig själv att jag har skrivit i stort sätt hela veckan =) De skulle nog inte hänt om jag va hemma tror jag men som sagt jag ska bli bättre på att skriva de har jag ju ju sagt för men nu tycker jag att jag borde skärpa mig och jag vill ju att det ska funka men men jag hoppas att de blir bättre nu=).. 

Hoppas de är bra med dom få som följer mig eller läser haha tror jag inte har nå följare men när jag kommer hem här i från så ska jag ta och sätta mig ner och skriva klart på min dödsfall som jag har vart med om och som har tat mig hårt.. 

Håll ut de kommer de kanske inte är så roligt att läsa om kanske man jag vill skriva av mig och de är ju min blogg så jag bestämmer vad jag ska skriva om .. 

Just de nästa vecka ska jag börja och träna igen så då kommer mer om min vikt minskning så håll ut de kommer nog bli mycket uppdateringar under närmasta månaderna får jag hoppas Åsa får ta sig i kragen och spraka sig i rumpan =) ...


De kommer nog in ett inlägg innan jag somnar så ha de bra så länge mina älskade följare så hörs vi Pöss åh kram

Likes

Comments

​HJÄLP mig jag har fått kommentarer men jag kan inte läsa dom =(

Likes

Comments

​Haha ja och då undrar ni ja va fan då undrar din pappa och lillebror.

Jo de är så att jag och mamma brukar ofta titta på samma tv serie som gick för en herran massa år sen så som
* En fyra för tre - En tv serie som handlar om ett äldre par som hyr ut en lägenhet åt tre tjejer var på att en av tjejerna gifter sig och ska ha barn så den tjejen ska flytta där i från och innan så har dom en avskedsfest för Lisa och dagen efter hittar dom en karl i badkaret och som sedan samma dag flyttar in i lägenheten var på att hyresvärden Lennart tror att Tobbe är bög!
* Rena Rama Rolf och den serien vet nog den mesta va det är för något.
* Sjukan är en serie som handlar om tre inlagda personer med sina problem.

Min pappa och lillebror brukar oftast varför vi tittar på dom hela tiden och de är de att dom serierna kan man bara slå på och göra annat samtidig så man inte behöver lägga ner fokus på att kolla utan man kan bara lyssna och veta vad som händer i alla fall eftersom man har hela serien i huvudet om vad som händer.. 

Brukar ni ha nån favorit serie ni tittar på eller nån serie som ni kan slå på och göra annat medans ni gör annat?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ska sätta mig ner och skriva upp om de kommer upp nåt i mitt huvud .. 

Pöss åh Kram

Likes

Comments

​Hej!

Hoppas de är bra med er idag? Med mig är de bara bra.. vad har jag gjort idag? Jo jag har beställt tvättid och de blir i morgon kl 19-22 så ja har tat och plocka ihop lite saker in för i morgon så jag tar och tvätta och hoppas jag kan tvätta allt så han blir glad=)..Haha nu blev jag helt plötsligt osäker om de är i dag eller i morgon som jag ska tvätta haha men de är nog i imorgon annars får jag ta och gå ner och kolla =)..

Så i morgon blir det en städ och tvätt dag. 
Hum undra vad man ska göra nu då .. Om man ska ut och gå eller om man ska försöka diska lite kanske ? Hum jag har beslutsångest haha .. 

Igår så va O ute och körde radiostyrd bil men de kanske jag sa igår haha jag glömmer ju tydligen hälften av vad jag skriver i bloggen hahah :P

Nej, jag vet inte vad jag ska göra och jag vet inte ens vad jag ska skriva om heller så de blir att kolla lite jobb nu tror jag..

Så ni får ha de bäst så länge så kommer jag säkert skriva senare.. Pöss åh kram

Likes

Comments

Tror de blir kväller nu varför? vet ej O va och körde radiostyrd idag och jag gjorde inte så mycket men de va mysigt. men i morgon blir de med skriva.

sov gott underbara ni pöss åh kram

Likes

Comments

​Hej alla fina!

Jag har sovit i stort sätt hela dagen=/ Men jag tror de har att göra med en fruktansvärt huvudvärk. Men de är bättre nu så jag va och handla och nu är jag hemma igen och ser klart på filmen jag börja med. Nu har jag kallat klar på filmen funderar på om jag ska ta och gå ner och kolla om de finns nån tvätt tid tills i morgon.

Jag kom nyss på att de är 3 dagar sen jag snusa sist jag är ganska stolt över mig själv just nu men jag tror de är därför min huvudvärk va i dag också..

Så nu sitter jag och väntar på O jag hoppas han ringer innan han kommer hem! han tror att de blir sent hela veckan haha de kanske jag har skrivit förut att han tror de men som sagt jag har inte så många läsare så de kvittar ganska stor vad jag skriver haha! 
Jag kolla lite och mest läsare jag har haft är 11 och de gör mig jätte glad men jag vet inte om de är riktigt de jag vill så jag vet inte om jag ska göra en ny blogg där man kan få mer följare en här men kommer ändå behålla denna blogg för man kan skriva av sig !.. Och ni ska veta vad skönt de är för att få skriva av sig även fast de kanske är nån fram över som kommer läsa så känner jag inte personen ev och de är skönt och känner dom mig så ja då gör dom det. 

Så nu har jag gjort mig lite fin på grund av att jag har vart duktig och hållt mig i från snus i 3 dagar och hoppas de går bra i morgon också för dom säger ju de 4 dagar , 4 månader , 4 år så har man inge problem att va utan till exempel snus!

Så nej nu ska jag ta och fixa lite mer här så man blir lite klar och så får jag hoppas att O ringer och bestämmer hur han vill göra om han vill komma hem ta de lungt ett ta sen göra mat eller om jag ska göra mat innan  han kommer hem... 

Jag kanske skriver lite senare Pöss åh kram

Likes

Comments

​Go morgon =)

Så nu är de en ny dag och gårdagen var inte helt fel.. O kom visseligen hem ganska sent och antagligen så kommer de va sena dagar hela veckan fast för mig gör de ju absolut inget eftersom jag försöker ju göra saker hela tiden!

Det jag har inplanerat idag är att sitta här ett litet ta till för att piggna till lite mer, fixa mig för dagen, gå till affären och sen vet jag inte kanske blir att skriva lite mer här inne för jag känner att detta kommer bli ett väldigt kort inlägg just nu .. 

Jag ska kolla klart en film sen så blir de att fixa mig samtidigt som jag ser film =) .. 

Hoppas ni får en underbar och fin dag så hörs vi senare <3 pöss åh kram 

Likes

Comments

​Hej Igen=)

Ja, ni nu är jag här igen.. Men vet fan inte vad jag ska skriva om .. Men vill skriva men vet som sagt vet inte vad jag ska skriva om =/ .. Just nu sitter jag men fönstret öppet och inte gör så jätte mycket funderar på om man skulle dammsuga lite och se om de går men de är de att enligt O så är dammsugar påsen full så jag vet inte om jag ska göra en fuling att tömma den haha vi bruka göra så hemma när påsen va full och våra dammsugar påsar va slut så vet inte om jag ska göra en sån sak eftersom jag skrev förut jag vill ju göra något eftersom jag är här. 

Så funderar på de men jag vet inte om jag ska göra de sen för O skulle med en kompis och köra radio styrd bil men vet inte om de blir nå för alla saker står hemma allså bil mm så vet inte om han kommer hem först eller om han skiter it men vi får se . För min del får han mer en gärna ut och köra jag kan sitta här och skriva eller så kan jag läsa bok, gå ut och gå eller se film host host eller städa haha :P men jag skulle ju kunna städa endå men jag vet ju inte när han kommer hem men skulle behöva eller jag vill tvätta så slipper O göra de. Och så skulle jag behöva tömma min mobil på bilder mm och jag har allt med mig så jag kan göra de med om jag har allt för tråkigt.

Så nu har jag dammsugit =) De går fort eftersom O bor så litet så nu är dammsugningen klar ska se hur de går om han ska köra radiostyrt så får jag ta och damma haha han kommer bli tokig för jag tror han vill göra de sj men va fan som jag sagt förut att jag är ju faktist här .. Men men de va ett evigt tjat på mig om de men jag tycker de är så fruktansvärt snällt att jag får vara här undvika att jag blir sjuk=).. Och så ska jag gå ner med sopor snart tänkte jag så de blir fint här =) .. 

Så vad ska jag göra resten av kvällen? Ja du de vet jag inte vad jag ska göra jag hoppas ju på nån fläck att O inte ställer in med sin kompis för att köra för jag känner att jag kan va själv utan att jag bränner ner stället. Så han får egentid med sina kompisar haha för mig blir de nog att fixa de sista se film, läsa bok eller nå sen blir de en sväg ut och gå och sen så blir de dusach och sen vila får se om jag somnar. 
Vad gör ni en kväll som denna ?

Nej,  nu ska jag lägga upp detta inlägg och sen så ska jag kolla lite film sen så får vi se när O kommer för jag antar att de blir svårt att köra om han har glömt allt hemma.. 


Pöss åh kram

Likes

Comments