Dennis Wittbom, 24 år från Göteborg, försvann spårlöst den 9 mars 2009 i Holländska Amsterdam. Han är anställd på ett svenskt företag men var där på tjänsteresa under ett par dagar. Många har rest ner och letat på plats, andra har hemifrån arrangerat och organiserat informations- och efterlysningskampanjer på Internet och i olika medier. Svenska och Holländska polisen samt Interpol är inkopplat, men ännu utan resultat. Vi har nu kommit till fasen då vi behöver hjälp från allmänheten. Dennis fotbollsklubb, Moderföreningen Lindholmens BK i Göteborg har därför öppnat en fond i Dennis Wittboms namn. ”Klubben är ett otroligt stöd och vi är väldigt glada att de finns här i en tid som denna”, säger Ricky Wittbom. Att öppna Fonden ansågs vara det mest naturliga då familj och vänners ekonomi börjat sina. Genom allmänhetens hjälp kan vi få igång ekonomin vilket öppnar upp möjligheten att kunna betala fler resor samt sprida information som är så viktigt för att nå resultat i sökandet efter Dennis. Alla bidrag är välkomna, små bäckar blir till en stor å. Märk inbetalningen med Dennis Wittbom och ditt egna namn. Mottagar information: Lindholmens BK Plusgiro: 43323-5. IBAN: SE92 9500 0099 6026 0043 3235. BIC: NDEASESS Org: 857201-0547 Adress: Box 54042, 418 11, Göteborg Kontaktperson: Ricky Wittbom +46708542035 Ett stort tack till alla som vill vara med att möjliggöra vårt fortsatta sökande! Familj & Vänner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blir min underbara älskling hela 24 år, en riktig stor pojk börjar han bli ;) Har haft en jätte härlig dag, med en massa, massa mat. Känns som om man har ätit precis hela dagen. Fetsandet började i fredags, med förfest hos älsklingen och sedan krogen. Det va jäkla roligt, va kul att träffa Lina, det va änna ett tag sen. I lördags va det ju alla hjärtans dag, fick en stooor Miranda nalle :) Sen blev det lite go mat och bara mys på soffan. Älskar dig jesper, du är mitt allt. Har redan varit tillsammans i snart 14 månader. Är så glad att du är min! Grattis på födelsedagen!!

Likes

Comments

Då var ännu en helg över, imorgon så är det måndag igen och tillbaka till ännu en arbetsvecka på 40 timmar. Men snart så är det höstlov och två dagars extra ledighet.

Och så långt kvar är det inte till julen och då får det allt ta och bli tre veckors semester. Kan behövas att komma ifrån jobbet ett tag, är ingen rolig arbetsplats efter att det har kommit ett förslag om att skolan ska flyttas. Alla säger bara att det är ett förslag, men efter att ha hört våra chefer prata om det här "förslaget" så känns det som om det redan är klart.

Men men ett beslut ska tas den 28:e, hoppas att dem inte godkänner det iaf. Då flyttar ester till burgården, och då är vi många som måste hitta nya jobb. Men men, har då i sådana fall ca ett år kvar.

Var på nationalteatern igår, kul som fan va det. Va där med älsklingen (som va så snäll och bjöd mig på konserten) och viktor. Sen blev det att vi gick vidare till Chez, där min systerdotter och hennes kompisar va. Va kull att träffa henne ute, kan inte fatta att hon redan är 18 år. Kul va det.

Får ju inte glömma bort att det va kalas igår också, firade lilla Havannah som fyller 1 år. Stor tjej är hon nu.

Älskar dig Jesper, du är mitt allt! Vill aldrig att detta ska ta slut, är så glad över att du och jag har träffats. Kan inte än idag förstå att det är du och jag. Kunde aldrig tro det. Längtar tills fredag v.44, är sååååååå nyfiken på vad du har hittat på. Älskar dig min prins :)

 

Likes

Comments

Har haft en underbar helg, med massa mys och gos. Älsklingen överraskade mig i fredags kväll med skaldjur och vitlöks bröd, sjukt gott. Sen va vi ute och köpte sing star i lördags, så det har blivit en hel del sång.

Har börjat jobba nu efter två månaders semster, känns konstigt att träffas så lite som vi gör nu. Från att ha spenaderat nästan hela veckorna med varandra, dygnet runt. Tills att bara träffas en kortis på dagarna och sen på helgerna. Men nu kan man gå och längta efter helgerna, tror att det är bra, så att man inte tröttnar på varandra.

Älskar dig jespser, du är mitt allt, det är dig jag vill spendera mitt liv med!

Likes

Comments

idag så är det sex månader med älsklingen, känns helt underbart. Men får träffa honom i eftermiddag igen, han har övergett mig för att dyka. Så idag blir det stan med Fia och hennes kille, ska bli kul, känns som om det var år sedan vi träffades. Älskar dig Jesper, är så lycklig att det är du och jag, finns ingen bättre än du. Du är verkligen mitt allt, och jag önskar att det är du och jag för alltid.

Likes

Comments

Förlåt för att jag är en så jävla dålig vän, men ni hade gjort likadant!

Likes

Comments

Har haft en helt underbar helg med älsklingen, vi har ätit gott, spelat Fifa, kollat på film och så har vi myst i massor! Längtar redan tills nästa helg, men det är juh hur lång tid som helst tills dess, får hoppas att tiden går fort.

Bara en och en halv vecka kvar, sen så är man lång ledig :) längtar som fan tills dess...

Nä, nu får det bli soffan, har en sådan huvudvärk så jag tror att jag ska spy   :(  Får se ifall jag orkar se Wallander, hoppas det, är den bästa i hela serien!!

 

Älskar dig Jesper, du är mitt allt!

 

Likes

Comments

Sitter hemma hos älsklingen nu. Äntligen får jg vara med honom igen, han kom juh hem igår :) Har saknar honom så otroligt mycket. Finns inte ord för hur mycket!

Hehe, han lagar mat och jag sitter och lalar framför datorn :) 

Ikväll blir det schlager Rally, va kul det kommer att bli. Har sett fram emot det verkigen.

Älsar dig jesper du är mitt allt och jag r så glad över att det är DU  och JAG!

Likes

Comments

Idag har det blivit shopping med fia. Först blev det freeport, där vi inte hittade något. Sen drog vi vidare till Ikea, där det blev en hel del shoppinh och sen så shoppade vi lite i kållered. Köpte mig en ny Blåvitt tröja idag, 300kr bara =)

Sen blev det god mat, bingolotto - hehe, vann en ny lott, och sen så blev det melodifestivalen. Den bästa i melodifestivalen är juh Björn Gustavsson - skicka han till Eurovision istället.

 

Pratade med älsklingen idag, usch vad jag saknar honom. Är inte samma sak är jag nte får vara med honom. Men nu är det bara fem dagar kvar tills han kommer hem, och då kommer det att bli helt underbart. Kan inte förstå att man kan älska en människa så mycket, allt känns bara helt rätt. Han är verklign mitt allt, det bästa som finns.

Nä, nu ska jag fortsätta läsa, och försöka komma isän om en stund. Ska upp och tvätta 8 imorgon, och sen så bär det av till Landala, ska tömma det sista i den gamla lägenheten.

Älskar dig så otroligt mycket, hoppas att du har det bra!

Likes

Comments

Va underbart skönt det är och vara ledig på en fredag, helst nu när det är så fint väder!!!

Blir det utgång ikväll då, älsklingen fyller juh år. Kommer nog att bli roligt, när väl spriten kommer i kroppen=)

Ska me Lina till optikern idag, hon ville inte gå själv så då ställer man upp. Hon verkar ha en störd optiker, så det kommer nog att bli intressant.

Älskar dig!

Likes

Comments