Många av oss människor uppskattar inte livet. Jag förstår inte varför. Jag vet att världen är hemsk, men nu är vi här, så varför inte göra det bästa av den tiden? Vi glömmer ofta bort vilket lyx vi lever i. Vi glömmer bort vad vi faktiskt har. Jag hatar otacksamhet. Jag hatar att man ibland kan komma på jämföra sig själv med någon annan. Snyggare, smartare, rikare.. Vad är meningen med det? Det kommer alltid finnas någon som är bättre än du. Jag är så glad för allt jag upplevt, annars hade inte jag varit här jag är idag. Jag är glad att jag idag kan vara tacksam för att jag kan gå ut och äta middag med mina vänner, för att jag kan gå på bio när jag vill, för att jag har mat på bordet och tak över huvudet. Jag tror att det är just det som gör mig till en lycklig människa. Jag uppskattar livet.

Likes

Comments

Den 22a juli kommer jag upp till Stockholm för att skriva på ett kontrakt för en lägenhet jag har fått via bostadskön. Jag är så glad! Eftersom jag just nu och tidigare endast har hyrt i andra hand så har inte jag kunnat bestämma något över inredningen, det ska bli så roligt att kunna göra det nu!

Angående inredning så har jag tre must haves - en guld kristallkrona, en stor spegel med guld ram och en guld serveringsvagn. Ja, jag älskar guld och tycker att det aldrig kan bli för mycket! Jag skulle nog kalla min stil för lite gammalmodig. Tänk er ett gammalt slott.. Och marmor är jävligt hett just nu, jag skulle inte tycka att det var fult med ett marmor bord till exempel.


Likes

Comments