Header

Jajamän, nudlar!!! Eftersom nästan alla mina vänner är sambos så är detta receptet för två personer!!!! wow.

INGREDIENSER

Snabbnudlar två paket

Kryddpaketen

Vatten 10 dl (5 dl per paket)

Kinesisk soja en matsked

Hoi sin en matsked

Sriracha efter smak

Sesamfrön för topping

Jordnötssmör eller tahini två matskedar

Spenatblad

Pak choi bladen på bilden! Kål som används mycket i olika asiatiska kök. Detta är frivilligt<3

Koka upp 10 dl vatten, lägg i kryddorna, Hoi sin, Sriracha och sojan. Blanda ut jordnötssmöret/tahinin med vatten så att det blir en "kräm". Detta kommer göra din buljong krämig och nötig!!!!! Om du inte gillar jordnötter använd tahinin istället. Häll i krämen och spenatbladen i kastrullen. Jag brukar koka nudlarna i buljongen men det brukar göra serveringen svårare, de kan istället kokas i en kastrull bredvid.

Serve that shit med det du har hemma, på bilden är det Pak choi, Sriracha, Hoi sin, frömix. Här kommer en lista på allt jag kan tänka mig att använda!!

Salladslök, torkade korianderblad, Pak choi, spenatblad, morötter, paprika, tomatskivor, tofu, groddar, edmame bönor :) :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla kan göra hummus, det vet jag. Gör jag ändå ett inlägg om det? Absolut. För min hummus är bättre än din. Många av er nördar har flyttat hemifrån och lever på en budget, töntigt, but I accept. Så jag tänkte anpassa mina recept efter det!!! -working class hero-

INGREDIENSER

Kikärtor/vita bönor två st kartonger/burkar

Olja två matskedar

Cayenne, timjan, spiskummin ca en tsk av varje, krydda efter smak

Vitlök en eller två, hackad

Vatten för konsistens, ca 1/2 dl

EXTRA

Nu kommer valfria ingredienser som kan kosta lite mer, men som gör min hummus bättre än din, as.

Soltorkade tomater 1 dl

Citron- eller limejuice 1/2 dl

Tahini (japp man måste ej ha tahini) en matsked

Salta, peppra och mixa. Put that shit in a container, ät det hela tiden.

Likes

Comments

Jag gillar mat! Här är min gamla blogg som jag skrev på under gymnasielektionerna, tyvärr är den rensad och ni kommer inte få se mina paintbilder från ettan. Eftersom att jag gillar mat så lagar jag mycket mat OCH äter mycket mat. Jag tänker dela mina recept med er !!exklusivt!!!!!! Jag ska försöka sluta att ta bilder på maten med blixt. Jag kommer även recensera mat jag äter utanför mitt kök! Kanske recenserar jag din skål med flingor som du bjuder mig på till frukost?? var vaksam, se upp, lägg i lite extra bär.

Detta är för att jag är otroligt rastlös och ångestfylld! Under mitt tjugonde år ska jag försöka göra grejer som får mig att må bättre, jag lagar mat när jag mår dåligt. Jag har lagat mkt. mat. dessa veckor. Jag känner att det är min plikt att dela det med er.

Likes

Comments