Bursdag igjen?

Annonse for Goodiebox.


Endelig har Goodiebox kommet til Norge og kan innføre bursdag en gang i måneden. Jeg rakk heldigvis å få denne i det jeg var på vei ut døra for å dra ned til Gran Canaria, og klarte faktisk ikke la den ligge igjen i Norge. Heldigvis for meg, som ikke var helt forberedt på å reise avgårde, inneholdt denne pakken blant annet en ny primer. Helt perfekt for meg som driver å presser ut siste rest av min gamle!


Litt om konseptet:

For dere som aldri har hørt om Goodiebox, er det et abonnement hvor man betaler 199kr i måneden for en pakke med 5-7 skjønnhetsprodukter, hvor minst to av produktene er full size. Boksene har alltid en høyere verdi enn hva dere ender med å måtte betale og det er alltid en overraskelse hva man får. Det er heller ingen binding så man kan når som helst velge å avslutte abonnementet! Noe for deg? Klikk her for å lese mer om Goodiebox

Denne boksen inneholder produkter som får deg til å skinne, og som gir deg mulighet til å reflektere over "den nye deg". Perfekt nå i januar hvor hvertfall jeg har satt meg masse nye nyttårsforsetter.

Produktene i "the reflection box":

♡ Masque Me Up. En herlig bobblemaske som gir myk og oppfrisket hud.

♡ ModelCo brynsgele. Brows on fleek? Yes please. Denne skal gi fyldigere bryn, perfekt til dager man rett og slett ikke orker å bruke lang tid på å tegne bryna.

♡ Lord and Berry eye pencil. Okei, denne gleder jeg meg til å prøve! Det er en eyeliner med glitter.

♡ Rituals body cream. Min all-time favorite innenfor hudpleie. Denne boksen inneholdt en body cream som mamma allerede har prøvd å stjele.

♡ Figs and Rouge primer. Denne var som sagt much needed nå. Hadde jeg skulle dratt og kjøpt meg primer selv hadde jeg nok ikke valgt noe så dyrt (ordinærpris: 381kr), men det blir gøy å teste om denne er bedre enn de jeg har prøvd tidligere. Denne primeren skal gi en matt finish som er perfekt for meg med litt oljete hud.

♡ James Read tan mist. I boksen følger det med en liten tan mist perfekt til å ha med på tur. Den tørker fort og virker etter bare 3-5 timer og holder i opp til 5 dager. Fler enn meg som er litt i siste liten med å pynte seg til fester og events? I så fall må jo denne være perfekt for oss. Jeg elsker at vi får testet produktene og sett om det er noe for oss, før vi eventuelt investerer i større versjoner.

For meg som elsker å teste nye produkter og sjeldent kjøper samme skjønnhetsprodukter, er dette helt perfekt! I denne pakken er det faktisk kun rituals body cream jeg har testet tidligere, så nå er jeg spent på resten av produktene :)


Om du vil unne deg en månedlig goodiebox kan du klikke her for å bestille.

Liker

Kommentarer

IP: 173.231.62.86

Instagram @anettet97