Hej❤️

På Valentines day var vi ute i skogen och grillade och hade det mysigt❤️
Var en underbar dag med min fina familj!!
Jag älskar er så mycket❤️❤️

Hoppas ni hade en fin dag med ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej ❤️!!
Jag fick min dotter 6 veckor för tidligt, i graviditeten förstod jag tidligt att hon skulle komme då jag har haft förnedringar på livmodertappen och måtte ta bort en del på den. Jag och min kille var ut och in av sjukhuset från vecka 28, i vecka 30 måtte jag få mediciner för att stanna upp värkar samt lungmognad. I vecka 32 in igen, sen i vecka 33 var jag inne på sjukhuset.
Lilltjejen kom i vecka 34+0, hade jag inte fått så bra hjälp samt stöd hade hon kommet långt innan.

Det och föda var jag otrolig rädd för, jag visste inte om vår dotter kom till att andas osv. Vi fick stöd och hjälp av ett team, när jag först fick min värk varde den i 5 min den slapp inte å jag sa det är ont, efter den var jag öppen 7 cm å det var bara att åka ner på förlossningen.
Jag förstod inte för hon kom ut å jag fick se henne att jag hade född henne. Jag var livrädd!

Vi fick bo på neo, hon var på ett akutrum i 2 dagar sen fick vi ett rum att va själva. Dag 3 skulle jag ha henne i min famn, min kille är ute så jag var ensam..
jag kollar på henne å hon är helt blå i ansiktet, jag reser mig up och skakar i henne å blåser i ansiktet samtidigt larmar jag, det kommer in läkare å jag står å gråter.. där inså jag hur snabbt allt kan vända, från att ha en dotter till att hon bara kan bli borta! När jag gir från mig henne börjar hon bli mindre blå, så hon mådde bra dom
Menade på siden hon är för tidlig föd kan hon inte göra för mycket för då glömmer hon andas. Det var en maskin som även pep men allt hände så snabbt..

Jag var nu livrädd för att åka hem, men den dagen kom.
Vi fick åka hem, hon hade sond så jag fick sitte och pompa ut mjölk sen ta i sonden. Mina bröst var så ömma, det blev sår och jag måtte sitta varje 3 timme å pompa. Det blev mjölkstockning och inflammerad och jag mådde jättedåligt. Men jag GA inte upp, så idag ammar jag och tjejen är snart 7 månader. Hon har full ammat sen hon fick bort sonden.

Vi är så lycklig som har fått vår dotter, hon är helt underbar. Hon utvecklar sig precis som hon ska, hon var 4 kurvor under normal men det går upp. Nu väger hon 6030 g och är 62 cm, storleken är liten men hon är en underbar person i den perfekte kroppen❤️❤️

#prematur #livet #baby #love #home #everyday

Likes

Comments

Hej!!
Idag har jag varit ute på promenad med min härliga dotter och min fina mops Doris.
För några månader sedan var jag ute på samma promenad och någon körde på Doris. Personen som körde stannade aldrig, hen bara fortsatte köra å Doris rullade flera gånger runt..

Jag gråt skrek å var hysterisk, men det hjälp inte.. jag fick bära min hund samt köra vagnen tills min kille kom och hämtade oss. Hon fick skador i båda bakbenen, samt ryggkotan. Första operation är nu klar på höger bakben, och vi är ute å går samma rund igen..

Det känns obehagligt att det finns en person runt i området som körde på henne och sen skiter i det å fortsätter att köra. Hen stannar inte..

Någon som har varit med om något liknande?
Jag känner mig så osäker på vägarna runt här jag bor, så vill helst inte gå ut.. men en person ska inte förstöra för mig!! Jag är nyinflyttad och trött på och gå att vara orolig vid vägen!!

#pugg #familjetid #familienmin #hund #dotter #hjälpmighär

Likes

Comments

Idag kom denna snygga pojken på besök med sin fina mamma Malin 😍

Vi har haft en underbar dag med lite bus och promenad i det härliga vädret ❤️

Hur har ni haft det?

* PS.. går ej att flytta över min blogg hit 😒 så måste börja om!!
Hoppas ni kommer hänga med mig 😍

Likes

Comments

Hej, idag har jag och min fina tjej varit på utflykt i Kalmar. Kallt var det men lite sol kom förbi då och då så överlevde 😬😬!!!

Tog en liten ficka på ett bageri så lill tjejen fick amma ❤️


Bloggen är nu flyttad och ny, så jag kommer skriva här framöver hoppas ni hänger med 😍!!!

Hur mår ni??

Likes

Comments