Niin.. Oon siis ollut nyt kokonaisen viikon kipeänä, ja tämä viikonloppu on mennyt kokonaan kotona maatessa. Toivottavasti ensi viikko alkaisi mulla uudella energialla ja terveenä..

Sain yhteistyönä froosh :ilta kokeiluun heidän froosh plus energy smoothieita, ja pakko sanoa, että ihastuin tähän heti! Olin aluksi hieman skeptinen, koska monet valmiiksi pakatut smoothiet, joita olen maistanut, eivät ole mua vakuuttaneet, mutta tämä froosh plus energy smoothie on oikeasti todella hyvän makuinen. Ja mikä parasta, niin se sisältää yhden kahvikupillisen verran kofeiinia! Tämä yhteistyö tuli kyllä hyvään saumaan, koska olen ollut kipeänä ja superväsynyt, ja froosh plus energy on kaikkea sitä, mitä kaipaan just nyt.

Niin ja pitäkää mulle muuten peukkuja, nimittäin mulla oli tänään päivällä Skypen kautta työhaastattelu erääseen juontajan hommaan. Se olis ihan täydellinen työ mulle, ja mä tiedän, että sopisin siihen, kuin nenä päähän. Toivon niin paljon, että saisin sen paikan!


<3 ANETTE

Tykkää-merkinnät

Kommentit


Iltaa kaikille! Oon kipeenä kotona, ja päätin tylsyyteeni hieman päivitellä tätä blogia, ja tarjota teille myös täällä blogin puolella yhteistyössä iDeal of Swedenin kanssa -20% (koodi voimassa 30.11.2018 asti) koodilla: FALL18FI

Onko moni muukin kipeänä? Tää sairastelu ei ole kyllä yhtään kivaa, mutta mun mieltä lämmittää se, että meidän Meksikon matkaan on enää about kuukausi! Tää syksy on mennyt ihan tajuttoman nopeasti, ja kohta ollaankin jo vuodessa 2019.

Oon alkanut myös pohdiskelemaan ja punnitsemaan mahdollisia jatko-opintoja ensi vuoden syksylle, ja mua kiinnostaisikin mahdollisuus opiskella näyttelemistä ulkomailla. Ainut miinus siinä on se, että en tiedä mistä repäsen siihen rahaa.. Aika kalliita kouluja nimittäin näyttäisi olevan kaikki, esimerkiksi tuo New York Film Academy. Täytyy toivoa, että pääsisin sisään johonkin korkeakouluun täällä Suomessa, mutta jos en, niin mun plan B on tuo ulkomailla opiskelu. Uskon, että asiat menee niin kuin on tarkotus, ja kaikki kyllä järjestyy, joten en jaksa stressata turhaan sen enempää näistä asioista.

Yleensä en "hehkuta" itseäni sen enempiä, mutta nyt on pakko sanoa, että oon tosi ylpee itestäni ja ihan superonnellinen, että vaikka mä oon vasta-alkaja näissä näyttelijän hommissa, niin onnistuin pääsemään aika näkyvään mainosrooliin heti mun elämäni ensimmäisistä koekuvauksista, ja nyt olin myös eräissä toisissa mainoskuvauksissa, joiden koekuvaukset olivat mun elämäni toiset. Eli aika hyvin mulla on tämä kaikki lähtenyt käyntiin, ja toivottavasti näitä töitä näyttelijänä tulisi tulevaisuudessa mulle vain lisääntyvissä määrin. Uskon, että kaikki on mahdollista, jos vain tekee paljon töitä omien unelmiensa eteen, ja ei koskaan luovuta! :)


<3 ANETTE

Tykkää-merkinnät

Kommentit