​Jag bloggade nu. Dagarna flyger iväg.....och helgerna med. 

Det är bara jobb, jobb och jobb på vardagarna sen när helgen kommer är det fullt upp med att göra saker som man inte hinner på vardagarna eftersom älskling jobbar.

Till helgen kommer småprinsarna igen, jag hatar att inte ha de hos oss alltid men det är så det är när när man är skild, det gäller att ta vara på tiden man har tillsammans med barnen under de dagar man har dom.

Nu ikväll har jag lagt upp lite på tradera som bara legat här och inte kommit till användning, sen sitter jag här och funderar på om jag ska gå ner och sätta mig på akuten i morgon och kräva att de gör något åt min sköldkörtel, det är både irriterande och gör ont att inte kunna äta som vanligt, får ju för katten mosa all mat jag stoppar i munnen för att kunna svälja det. fick från kirurgenheten att det skulle komma en tid inom TVÅ månader, och om jag fick större besvär skulle jag ta kontakt med min vc som har skickat remissen, det är bara det att när jag kontaktar min vc säger de att de inte kan göra något mer utan hänvisar till kirurgenheten, somhänvisar till vc grrr så+ ska det bli något gjort får jag nog ockupera akuten i morgon och inte gå därifrån förrän de gjort ngt.

Nä nu är det snart soffmys med älskling till spårlöst

kram


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dotter ville att jag skulle uppdatera bloggen, inte för att jag vet vad jag ska skriva om men jag gör som hon säger hahahahahaha.

I dag sov vi länge vilket innebar att middagen blev sen den med, vi har nästan precis ätit klart.

Jag har skrivit lite på min cuppsats och vi har lyssnat på musik det är väl i stort sätt så vår dag har sett ut idag.

Just nu sitter älskling och lyssnar på musik och jag sitter vid min dator.

Innan idag kom jag att tänka på att vissa personer är engergitjuvar som bara suger ut ens energi bara man tänker på dom. Jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att inte låta det beröra mig heller, jag som brukar kunna ge råd och vara stark orkar inte hur mycket som helst. Även jag har en gräns, blir bara så ledsen när folk bara lyssnar på en sida av en sak och inte bryr sig om att ta reda på sanningen 

nä nu ska jag fortsätta lyssna på musik

kram


Likes

Comments

att börja blogga igen, det var ett tag sedan sist och mycket har hänt. Detta är ett skönt sätt att lätta tankarna på.

Det går inte en enda dag utan att jag tänker på min farfar som gick bort den 1 januari i år, det finns så mycket som jag skulle vilja säga men eftersom det har blivit som det har blivit mellan min sida av släkten (inte alla givetvis) har det inte varit tillfälle att säga det. Jag har försökt och försökt och försökt men till slut ger även jag upp. När man går omvägar istället för att komma direkt till mig och sedan nonchalerar mig så lägger jag inte ner någon energi på saken.

Jag har upptäckt att blod inte alltid är tjockare än vatten, men de som står mig nära de finns där för alltid.

Jag är så glad för att jag har min älskade sambo, mina fina barn, mina fina vänner och min fina svärmor och alla andra som står mig nära.

Funderar på att gadda mig igen och denna gången ska jag tatuera in Carpe Punctum på min underarm, mycket för att det är det jag anser att man ska göra, alltså fånga ögonblicket, för om man inte gör det så kan det en dag vara för sent.

Denna helgen ska jag bara ta igen mig och njuta, är inne i en period nu igen där jag känner mig trött, låg och har ont i hela kroppen vilket inte är konstigt med alla de diagnoserna jag har, jag kan ju för katten snart skriva en egen läkarbok.

Har fått svar på sköldkörtelproverna nu med och de visade att det fanns cellförändringar, lyckligtvis är de inte elakartade men jag ska ändå genomgå en operation där de tar bort hela sköldkörteln, väntar på remiss från öron näsa hals.

Nä nu kallar målarboken ett tag innan sängdags, älsklig sover sedan ett bra tag tillbaka men jag satte mig för att kolla lite på min "nya" dator som jag köpte idag, för mig är den ny och det är guld värt att ha den, nu kan jag färdigställa det jag har kvar så att jag äntligen kan få min socionomexamen.

Har även träffat min prinsessa idag och sagt hej till min goa svärson. Tack och lov så har hon nu hittat ngon som är snäll vid henne men mer om det kommer jag inte att ta upp här.


Natti alla fina

Likes

Comments