Høsten, du er fin.

Årets første høst-antrekk vil jeg kalle dette! Selv om bildene er tatt tidligere denne måneden, føler jeg de speiler hvordan garderoben min stort sett ser ut om dagen! Denne kåpen er altså en drøm uten like, den er mamma sin.. Dessverre for min del, fra et merke som heter Denim Hunter. Jeg fikk låne den sist jeg var hjemme i Molde da, og jeg kommer nok til å rappe den med meg flere ganger. Kombinert med verdens beste jeans fra NA-KD, boots og en sort turtleneck, enkelt men chic. Just how I like it.

Ellers, så nyter jeg høsten til det fulle! Det er så fine farger, frisk luft, kjølig men likevel deilig. Ekstra godt er det å komme inn og krype under teppet med noe godt å drikke på. Håper dere har en fin helg videre, og en fin start på ny uke i morgen 💛

  • Fashion
  • 4 770 visninger

Liker

Kommentarer

Sophie
Sophie,
Hei du!
Dette er utenfor innlegget, men bare lurer på dine tanker rundt dette siden du er i et forhold selv 😊
Jeg har hatt spiseforstyrrelser over mange år, men begynner å føle veldig på at det hindrer meg i mye i livet. Jeg sliter med å skulle binde meg til noen, fordi jeg er redd for at en kjæreste ikke vil like meg lenger dersom jeg ikke klarer å opprettholde det strenge kostholds- og treningsprogrammet jeg har nå.
Føler du på at du er redd for å legge på deg ovenfor kjæresten din og press til å trene hver dag, eller er du avslappet rundt dette? Føler heller ikke jeg kan spise noe usunt hvis jeg får kjæreste, for at han da skal tenke at jeg er ekkel eller hva han skal tenke hvis jeg legger på meg.
Jeg får profesjonell hjelp, men føler også nytte av å få svar fra andre om disse tingene 😊

Ha en fin dag! Klem <3
disa svensson
disa svensson,

Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229