"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 5404161950"

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

🌟INTERNATIONAL GIVEAWAY🌟
I've got the chance to give a beautiful handmade bracelet in copper or brass from @l.o.v.e_l.e.t.t.e.r.s to one of my followers👌🏼 Choose your own text🌟

To compete:
1. Follow @l.o.v.e_l.e.t.t.e.r.s and @anette_moe_author 
2. Tag a friends in the comment section
3. Compete multiple times by tagging new friends

Winner will be announced 16th of May👌🏼 World wide shipping. Good luck🍀

#giveaway #win #fashion #accessories #bracelet #custombracelet #mote #konkurranse #armbånd #vinn #kristiansand #oslo #bergen #stavanger #trondheim #tromsø #alta #jewelry #smykke #tilbehør #høst #autumn #handmade #diy #håndlaget #gofollow #onetofollow 

Likes

Comments

Nylig hadde Pyromanen premiere på norske kinoer. Jeg var så heldig å få komme på førpremieren og premierefesten fordi jeg hadde en bitteliten rolle som statist under 17. maifeiringen i filmen. Følte meg riktig så flott i 70-talls kjole og sveis, og ingen sminke!:) Kanskje like greit at du knapt ser meg i filmen:)

Tvillingene på tre år var også med, men de ser man ingenting til da de var over alle hauger og lekte med alt som var rigget opp til en ekte 17. maifeiring.Det var en spesiell opplevelse å få et lite innblikk i hvordan det jobbes på et filmsett. Mange timers filming som kun utgjør noen få minutter på filmen. 

Alt skulle være tidsriktig:) Noen som husker denne?

17. maifeiringen ble lagt til den flotte prestegården der jeg bor så det var ekstra gøy å få være med på akkurat denne scenen. Men det var iskaldt denne dagen, og mange ble forkjølet etterpå. Og ungene stusset litt over hvorfor vi feiret 17. mai to ganger i mai i fjor:) Men de var fornøyde med nok en isdag:)

Anbefaler alle å se denne sterke filmen. Et imponerende stykke arbeid av regissør, manusforfatter og skuespillere! Og ikke mist lese den gode boka filmen er basert på "Før jeg brenner ned" av Gaute Heivoll.

Fra filmweb.no:

En flamme fra en fyrstikk bryter det skjøre mørket i den stille bygda. På et lite og avsidesliggende sted tenner en pyroman sin første brann. Men større og farligere branner følger og frykten brer seg. Og når den lokale lensmannen følger sporene avdekkes en sannhet som bygdefolket ikke vil tro. Pyromanen er ingen fremmed. Han kommer ikke utenfra. Han er en av dem.

PYROMANEN handler om en liten sørlandsbygd som mister uskylden da det viser seg at det er brannsjefens sønn som er ansvarlig for å ha terrorisert bygda med en rekke branner.

PYROMANEN er en historie om hva som kan skje dersom et ungt menneske ikke finner sin plass i samfunnet han vokser opp i. Filmen viser samtidig hvor langt foreldre er villig til å gå i et forsøk på å beskytte sine barn.
Filmen er basert på Gaute Heivolls bestselgende roman "Før jeg brenner ned", vinner av Brageprisen i 2010.Se filmtraileren her:

https://youtu.be/WYyPphpsQRE 

 

Likes

Comments

Været har vært helt nydelig i dag, og storfamilien har vært på tur (som vi så ofte er på søndager:) Det har vært en ordentlig smeigedag på sørlandet, og vi har grillet pølser, lekt og kost oss i skogen. Det er så fantastisk å komme seg ut i naturen. Jeg er selv oppvokst med dette, og det er noe jeg har satt stor pris på og ønsker å videreføre til barna våre:) Besteforeldre, tanter, onkler og søskenbarn lekte "Slå på ringen" og "Rødt lys":)

Hva har du gjort i dag?

Ha en nydelig kveld!

Anette
Gode kusinerGuttene mine
 

#natur #nature #norge #sørlandet #visitsørlandet #norway #vår #spring #familie #family

Likes

Comments

Henviser til forrige innlegg og kan forsikre dere om at feilkoblingen i hjernen min må ha vært der allerede før fødsel:) Synes det er ustyrtelig morsomt (og litt pinlig) når venninner finner slike "hyggelige" brev jeg har sendt dem:

Anette, 10 år:) 

Og mamma fant nettopp dette:Skulle tro jeg var flasket opp på de verste filmer, men det er jeg altså ikke:) Jaja... Er vel håp for meg også:)

Goooood helg!

 

Likes

Comments

I dag tok jeg meg en løpetur i skogen. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å trene mer ute nå som det er så fint vær, i stedet for å svette inne på tredemølla. Det er helt fantastisk å koble ut verden og bare la tankene få fritt spillerom. Samtidig er det nettopp det som ofte blir en utfordring for min del. Jeg pleier alltid å spøke med at jeg må ha en feilkobling i hjernen et sted, dette fordi jeg er en spesialist på å snu de meste idylliske situasjoner til skrekkhistorier:) En digg løpetur i skogen i nydelig vær og med fuglesang som kiler i ørene, kan fort utarte seg til det verste marerittet. Og når jeg da i tillegg finner det for godt å legge løpeturen forbi det ene stedet jeg bruker som åsted i en av krimbøkene mine, ja da er det gjort:) Forlatte brøyteploger og annet skrap langs løperuten min setter tankene i sving. Hvem har kastet fra seg dette? Hvor er de nå? Bor de i ei rønne her inne i skogen og speider etter ensomme løpere? Filmer som ?Wrong turn? dukker opp i hukommelsen. Skrekk og gru! Hva slags lyd var det? En kvist som knakk? Tung pusting bak den enorme trestammen der borte? Jeg kikker like mye bak meg som foran når jeg løper og det er et under at jeg ikke faller. Jeg nærmer med åstedet mitt, et åsted jeg selv har konstruert oppi mitt litt vel fantastifulle hode, men like virkelig til tross for det. Den gamle rønna av ei hytte står det fortsatt, og liksom stirrer på meg med skitne, knuste vidusflater. Jeg setter opp tempoet, risikerer å få en alvorlig kink i nakken idet jeg løper forbi og ikke våger å ta blikket fra hytta. Puster lettet ut idet jeg er trygt forbi. Men hva finner jeg lenger inn i skogen? I en lysning står et hagebord og tre tilhørende stoler! Og på toppen av det hele har noen pyntet bordet med en kunstig blomsteroppsats! Hjelpes! Hvem bruker dette stedet, midt i skogen, som sin private veranda?! Løpeturen er brått over. Jeg snur, spurter forbi åstedet og løper til jeg kjenner blodsmaken i munnen. Effektiv trening, om ikke annet:) Fornuften sier at den største faren jeg kan møte på i skogen her på rolige sørlandet, er gigantiske hoggormer med enorme tenner eller en brunstig elgokse, men i mitt hode skjer det mye mer spennende ting:) God inspirasjon å hente i skogen, så nå blir det rett hjem og skrive:)


 

Jeg slår nok en gang fast at hjernen til krimforfattere ikke fungerer helt som hjernen til mer normale mennesker:) Jeg er sikker på at det hadde blitt oppdaget en feilkobling under topplokket mitt om jeg noen gang fikk utført en hjerneskanning:) Jeg lever imidlertid god med min lille skavank.  Men nå kan ikke jeg svare for dem som må omgås meg daglig:) Hihi:)

Juhu! Jeg overlevde!:)

 

#løpe #trene #krim #vår #workout #fitness #running #spring #norge #norway
 

Likes

Comments

Sosiale medier gjør verden bitteliten. Det gjør at jeg blant annet sjelden poster bilder på Instagram mens jeg er på steder der det vrimler av folk rundt meg, for eksempel. Grunnen til dette er at jeg synes det er litt kleint om andre folk som jeg ikke kjenner sitter like ved meg og kobler meg til bildet:) For et par uker siden var jeg ute og spiste med et par venninner, og da postet jeg noen bilder likevel, bare av maten og et bilde av ei bokhylle med ei nydelig lysekrone over. Jeg lot være å hasjtagge. Ikke lenge etter jeg har postet det siste bildet, tikker det inn en kommentar fra en ukjent person som skriver: Se bak deg. Å nei, tenker jeg! Kleint! Jeg klikker meg inn på denne personens profil og finner en selfie. Viser det til venninnene mine som sitter overfor meg og spør om han sitter bak meg nå. Jepp! Hva gjør jeg? Snur meg og vinker litt keitete, eller skal jeg bare bli sittende og late som ingenting? Det blir liksom teit uansett. Kanskje det bare er meg som synes slike settinger er kleine, men det synes jeg;) Vi fikk oss ihvertfall en god latter, og min mørke hjerne begynte selvsagt å spinne videre på dette:) Man blir litt tullete oppi topplokket av å lese og skrive kriminalromaner:) Da jeg leste kommentaren fikk jeg med ett assosiasjoner til en dårlig grøsser: Look behind you! Sosiale medier har utvilsomt gjort verden til et enklere sted for stalkere. Denne personen som skrev i kommentarfeltet på Instagramkontoen min var med på denne tankegangen og var så "hyggelig" å sende meg denne sangen: https://myspace.com/fleamarketband/music/song/hvis-du-f-rst-slipper-meg-inn-83810538-92504697. Iiiiik!!! Du vet hvem du er:)

Vi kunne tulle og le av dette, men tenk på dem som faktisk opplever å bli stalket! Det må være et sant mareritt!

http://de.toonpool.com/cartoons/STALKING_21680

 

Likes

Comments

På instagramkontoen min, @anette_moe_author, kan du vinne et par nydelige øreringer til en verdi av 840 kr fra @artbyhand.no:)

ART by hand er en nettbutikk med fokus på Nordisk interiør og design.

Butikken ble etablert i 2014 av to gode venninner, Hilde Prestholdt og Kristin Bjørkavåg, hvor Hilde har bakgrunn i markedsføring og salg og Kristin er møbeldesigner og interiørarkitekt.http://www.artbyhand.no#artbyhand #artbyhandno #smykker #design #ørepynt #jewelry #earrings #mote #fashion #giveaway #konkurranse #vinn

 

 

Likes

Comments

I helga feiret vi 4-årsdagen til tvillingskattene med stort familieselskap. Været var nydelig, og store og små koste seg både inne og ute. Trampolina var nettopp satt opp etter vinteren så ble en del hopping. Veldig stas:) Emma og Ulrik er heldige som har så mange søskenbarn, tanter og onkler:)

Vi var så heldige å få sponset festutstyr fra http://festkompaniet.no :) De har så utrolig mye fint og kult til ulike tilstelninger. Hos Festkompaniet finner du det du trenger for å skape den flotteste barnebursdagen, festen eller markeringen for barn og voksne - jente som gutt! I nettbutikken føres et stort utvalg av pynt til fest, barnebursdag, temafest, kakebilder, babyshower og annet festutstyr. Anbefaler å ta en titt på nettsiden deres.

 

http://festkompaniet.no/barnebursdag/frost-frozen

http://festkompaniet.no/barnebursdag/minions
Det var veldig stas med disse kakene, og veldig rart at bildene kunne spises:)

Jeg lagde Smash-iskake, muffins og fruktpai, mens min snille mamma lagde sjokoladekake. Mannen stod for middagen som var assortert utvalg av barbecue, såklart:)Godteriposer fra http://festkompaniet.no :)http://festkompaniet.no/barnebursdag

#bursdag #barnebursdag #festkompaniet #tvillinger #interiør 

Likes

Comments

I samarbeid med den flotte klesbutikken FAM i Kristiansand, er jeg så heldig å få dele ut et par lekre Replay jeans til en av mine følgere på Instagram. Sjekk kontoen min, @anette_moe_author, for å delta:)


 

FAM er en koselig nisjebutikk til den trendbevisste kvinne. Butikken ligger i hjertet av Kristiansand i Skippergata 11, og fører bl.a. merker som elle & il, Replay, CK og Lee.

 

#giveaway #konkurranse #vinn #mote #klær #minmote #norge #kristiansand #famkristiansand #clothes #fashion #win 
 

Likes

Comments