hejsan idag är det en superseg dag. dagens outfit är en vit morgonrock och tjocka strumper det bästa som finns, dagens mode är chill mode orkar absolut inte göra ett dugg idag.. vi hörs.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hunden är nu rastad en sista gång för ikväll och det är nu dags för mig att dra mig till sängs, självklart inte för att sova men bara för att lugna min kropp lite och mysa ner mig framför youtube. på senaste tid så gör jag typ inget annat än att tittar på klipp på youtube, tycker det är så kul och allt verkligen allt är intressant. jag kollar på allt mellan himmel och jord saker som egentligen är sjukt ointressanta men blir det när man kollar på youtube.

vi hörs imorgon, godnatt.

Likes

Comments

Hej, en snabb uppdatering.. Just nu river jag tapeter i mitt blivande rum. Säkert tio lager med tapeter, jag har så ont i min arm men antar att det kommer vara värt det i slutändan. Är suuuuper taggad men kommer ta så lång tid. Vi hörs

Likes

Comments

hej alla.

igår fick jag ett sug att börja blogga igen och det får jag lite ibland. tycker det är sjukt kul men jag brukar ge upp så fort jag ej har något att skriva om. denna gången blir det andra puckar, känner att det finns så mycket man kan blogga om och saknar jag inspiration så får jag ta mig tiden till att få lite inspiration.. nu ska jag inte göra inlägget mycket längre så vi får höras senare.


Likes

Comments