Torsdag

Hej på er <3 Nu var det några dagar sedan och det är väl dags för lite uppdatering känner jag. Senast jag bloggade i lördags så har det inte alls hänt mycket förutom gym, långa promenader med vovvarna och chill. Juste, jag har lärt mig stå på händer också. Eller ja, mot en vägg... men inom en månad hoppas jag på att kunna stå helt fritt i luften utan stöd. Jag har verkligen tagit vara på dessa lugna dagar! Det var längesen jag myst och kunnat slappna av såhär mycket.

Jag har inte gjort mycket utanför hemmet MEN jag har haft mobilmöten och tagit tag i saker. Dels så ringde chefen över Samhall och jag fick besked om när jag ska få börja arbetsträna! Måndagen den 25 mars så ska jag på introduktion där och dagen efter börjar jag äntligen arbetsträna. Förra arbetsträningen slutade den 31 augusti förra året, så jag har vilat upp mig (och väntat) i 7 månader på detta. Många möten har behövt göras men nu är det igång igen! Bara 2 dagar efter att arbetsträningen börjar så ska jag äntligen på mitt första möte på psykiatrin, så det kommer hända mycket nytt framöver. Här kommer några bilder från de senaste dagarna :-)

Just nu känner jag mig ovanligt stark och pigg i kroppen. Att träna är det roligaste jag vet, oavsett hur jag mår innan ett pass så mår jag bra efteråt. Fysiskt känner jag mig stark men däremot i skallen så är det just nu helt tvärtom, haha. Tomheten har kommit tillbaka och vill bara stänga in mig! Men det är okej. Jag går ju alltid in i perioder som jag förklarat tidigare, ena veckan kan jag vara helt utslagen mentalt men nästa vecka har jag mer energi. Men jag hoppas att min energi och mitt mående blir mer stabilt nu när jag börjar arbetsträna = RUTINER, det är verkligen a & o i livet.

Just nu stretchar jag betydligt mycket mer än bara tex förra veckan. Efter varje gympass så stretchar jag och övar handståendet. Jag vill ju tillslut kunna gå ner i spagat/split och gå på händer!! Jag har långt kvar men man måste ju börja någonstans. Jag har fått lära mig att det är skillnad på stretch och töjning, så jag ska framöver kombinera dem :-)

Detta är verkligen min specialité - Lax i ugn med smör/citron/sweetchili med spenatris och wokgrönsaker. Asså det är så fruktansvärt gott, det är nog min favoriträtt.

Jösses Amalia vad underbart det är ute nu på dagarna. Förutom att värsta snökaoset kommit så är det soligare än någonsin. Jag och skäggaporna (hundarna) tar alltid en lååång promenad under förmiddagen eller efter lunchen. Podcast i öronen, sol och motion... kan det bli mysigare?

Idag så satt jag på balkongen och solade, helt underbart var det. Förutom solning och promenad så hämtade jag ut ett par nya adidas byxor idag, ni vet sådana där "Adibreak TP". Min bästis Morena har sådana och jag ville ha dem direkt jag såg dem. Så snygga och dem sitter så fint! Hon hade ett par rosa och jag blev helt förälskad så nu har jag också ett par rosa <3

Annars så hade jag en ganska så stressad och dålig dag igår. Allt var lite oplanerat och spontant. Först så handlade jag och promenerade med hundarna. Det var mycket folk på affären och hundarna var så förbannat jobbiga... så redan efter det var dagens sinnesenergi slut för längesen. Därefter så käkade jag lunch och tog bussen ner till stan. Vad jag inte visste var att bussen tog världens omväg uppe i Noret så det tog 40 min tills jag var nere på stan. Herre min gud.

Sedan så skulle jag städa Philips studio och det var lite mer städning än vad jag hade förberett mig på, så jag fick ett litet milt mental breakdown där nere i studion... hehe. Det var svårt att veta vad och i vilken ordning jag skulle göra allt, bara för att jag var stressad. Ibland känns det som att en liten del av hjärnan tar paus. Sen när jag skulle gymma så hade kl redan blivit 17, det var mycket folk och jag hade glömt mina hörlurar hemma... ni som vet ni vet. 

Men jag fick till ett pass och det blev faktiskt bra. Jag körde marklyft, benböj, en rump-squeeze övning i kablarna och därefter var jag helt färdig asså. Därefter så hade jag iallafall lite tur med mig så jag hann med bussen hem igen. Det var tur att det fanns matlåda hemma för jag hade aldrig nånsin orkat göra middag. Därefter hade jag jätteont i huvudet och var grinig hela kvällen lång. Idag är jag heeelt slut i huvudet men det är inte konstigt. Jag vet inte ens om ni orkat läsa detta men det är nog dags att avrunda inlägget! Ha det bra, kramar <3

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad grym du är som har lärt dig att stå på händer, det kan inte jag! Gud vad god den där maten såg ut att vara 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229