Tisdag

Hej kära ni <3 Idag är det tisdag och dagen är snart slut, så nu fattas det bara några avsnitt av New Girl innan läggdags. Idag har det varit en lugn och skön dag. Jag vaknade upp i Philips famn som vanligt, gick upp vid 09 och åt bananpannkakor, cyklade till gymmet och körde cardio/mage/armar. Det blev ett väldigt bra pass idag! Såklart drog jag min gamla hederliga gym-pose, borde jag kanske byta? Det tycker inte jag, haha! Jag tror nog att de flesta har en speciell pose som dem känner sig extra bekväma med (hihi).

Förresten... ser ni någon nytt? I flera år har jag ju lagt bilder bredvid varandra, liksom två bilder staplade vid varandra, som ett slags kollage. Men nu tänkte jag testa ett tag att ta en bild i taget. Personligt så tycker jag att man får en större överblick när det är två bilder bredvid varandra, men att göra såhär gör det mer "nära" och detaljerat. Vad tycker ni? Vilken föredrar ni?

Därefter tänkte jag börja städa hemma med brorsan men han jobbade idag, så det får bli imorgon. Istället så drog jag hem till Philip igen som var hemma och jobbade. Han är som sagt tatuerare och jobbar ofta hemifrån när han t.ex designar motiv och skapar stenciler till sina kunder. Någonstans vid 16-tiden så kraschade jag totalt och blev så sjukt trött, men ibland är det skönt att vara trött. Jag blev nog supertrött för att jag visste att jag inte behövde göra något resten av dagen, så jag slappnade verkligen av. Jag ligger i sängen nu, precis gjort min hudvårdsrutin och Philip kollar hockey nere i tv-rummet. Nu ska jag kolla New Girl eller youtube tills han kommer upp.

Här nedan är en skärmbild på Philips senaste tatueringar (studio200tattoo på Instagram och FB). Han är så duktig och jag är så stolt över honom. Han växer hela tiden i sin talang och jag tycker att han har fullt upp. Om han inte jobbar i studion så jobbar han hemifrån, som jag förklarade innan. Nu är klockan alldeles för mycket, sov så gott och massa kramar <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229