Q/A

Vilken fin blogg du har tjejen! Hur ska du fira nyår i år? Ska du fira med din pojkvän? Ni är jätte fina tillsammans och du är hur fin som helst! - Klara

Tack så mycket Klara! Ja, jag ska fira nyår med min pojkvän, samt min familj + några kompisar till dom. Vi ska åka upp till Grönklitt på dagen och åka snowboard sen på kvällen ska vi äta 5-rätters på toppstugan. Det ska bli jättekul!

Jag ska söka gymnasium snart och funderar på den linje du går, alltså bild och jag undrar hur du tycker att den är, om du skulle rekommendera den m.m Tack iförhand! - Elin

Hej Elin! Om du är intresserad utav bild så tycker jag defenitift att du ska välja bild! Det är hur kul som helst verkligen. Det passar verkligen mig. Rekommenderar det stort!

Hallå där allesammans! 

Sitter i sängen med min kärlek. Har nyss varit hemma hos han och packat inför imorgon då vi ska upp till Grönklitt. Vi vaknade jätte sent idag.. Är super trött... Idag blir det bara en slö dag, vi ska bara sola och så lite senare. Ska väl packa snart jag också. Har ÄNTLIGEN valt kläder inför imorgon, så skönt! Jag och älsklingen kommer matcha sååå bra. Men nu ska jag bjuda på lite bilder ifrån igår, puss!

Lite senare så kommer jag bjuda på vad jag kommer ha på mig imorgon på nyår. Nu ska vi gå och äta, puss på er 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229