Måndag

Hallå där <3 Hur står det till? Med mig är det bättre än förra gången jag bloggade. På dessa 4 dagar så har jag kunnat fått tillbaka en del energi och det känns skönt. Jag och Philip bor ju hemifrån just nu på ett ställe, så länge det är Vasaloppet här hemma i Mora. Det är superskönt och jag har verkligen insett att min återhämtning går 100 gånger snabbare när jag får vara själv, dygnet runt, i flera dagar i rad. Det har jag alltid vetat... men jag blir lika förvånad varje gång, över hur fort min värk och trötthet går över.

Vad har vi gjort då? Haha, INGET! Philip har ju jobbat nästan varje dag men jag har inte gjort något annat än sovit, ätit, kollat filmer/youtube, gymmat och varit till Ica några gånger. Igår kände jag mig pigg så jag storstädade hela Philips tatueringsstudio, vilket jag iförsej gör en gång i veckan vanligtvis också. Jag hänger ofta på Philips jobb, dels för att städa eller att agera springflicka/hjälpreda. Jag håller ju i hans marknadsföring också, för att jag vet hur det funkar. Drömmen är ju att han i framtiden ska kunna anställa mig i hans företag!

Idag så har jag gjort flera ärenden på stan, skönt att fått dem gjort. Jag är lite "allt eller inget" så jag sparar helst ihop en massa små-ärenden som jag gör under samma sväng på stan. Liksom när jag ändå är uppe i varv så checkar jag av allt samtidigt. Det är sällan som jag utför endast ett ärende på stan... för mig är det slöseri med energi. Iallafall så signade jag idag nytt avtal på gymmet - Träningscenter ska ju bytas till Actic! Nytt namn, ny lokal, nytt gym och ALLT nytt. Jag längtar väldigt mycket inför det, min redan höga motivation kommer bli ännu högre. Därefter var jag till synsam och hämtade ut mina linser och Philips glasögon, sedan köpte jag lite hudvårdsprodukter (skrolla ner för att se bild) och tillslut handlade jag på Ica.

På onsdag så har jag möte på AF igen, på min kallelse står det "Allmän information om arbetsmarknadstjänsten från Samhall". Jag ser framemot det och snart är allt igång på riktigt! Tääänk att allt helt plötsligt gasade iväg i raketfart. De senaste veckorna har jag fått så himla många kallelser, besked, mail och brev om lite allt möjligt. På torsdag så ska jag och Philip till Sthlm som jag skrev i förra inlägget, det ska bli sååå himla kul. Mer om det när det väl har hänt, nu kan jag ju inte skriva så mycket om det. Nu så ska vi sova en god nattsömn. God natt, massa kramar <3

Selfie i eftermiddagssolen! Vårsolen är fantastisk <3

Såhär himla-vacker var himlen idag vid 17-tiden! 

Här är produkterna som jag köpte idag, ur serien The Ordinary! Jag har hört väldigt mycket bra om dessa två, så nu fick jag lov att köpa dem. Jag tror faktiskt att dem kan hjälpa lite mot mina finnar, pormaskar, små ärr, ojämnheterna i både min hudfärg/rodnad/struktur och ge mig mer lyster. Den röda är en exfolierande 10 minuters-ansiktsmask som innehåller mjölk, citron, vin, svart morot, peppar och tre olika syror.

Den andra ljusa är en slags oljig syra som är djuprengörande och kan leda till färre problem med finnar/porer/acne. Den har man innan man återfuktar med sin ansiktskräm. Jag tror nog att dessa kan göra underverk med min hud! Har någon av er testat någon produkt ur denna serie? Kommentera gärna!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229