Love you <3

Hej älskling! Tänkte vara lite gullig och uppdatera bloggen åt dig lite medans du är i Frankrike ! :D

Kan tänka mig att du säkerligen har en 25 grader där nere i Paris? ;) Här hemma snöar det iaf, synd du inte är hemma, eller ja kanske är tur för dig så jag inte kan brotta ner dig i den men de får bli sen haha :*
Men hoppas du får 4 jätte bra dagar där nere och knäpper mkt bilder även fast du glömde kameran hemma (klant?) ;) Nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba i morgon, Puss Puss <3

Vill bara säga att jag älskar dig otroligt mkt, mitt hjärta slår för dig och även fast vi sågs senast i morse så saknar jag dig jätte mkt! Var lite jobbigt att se dig stiga på tåget och åka iväg, men vi ses på onsdag/torsdag när du kommer hem, längtar tills de!
Du är verkligen världens underbaraste och finaste tjej, mår så bra när jag är med dig!
Älskar sättet som du ser på mig, när du tar min hand och ser mig i ögonen och säger ”Jag älskar dig”. Det pirrar till i magen varje gång, den känslan går inte att beskriva.
 Du är underbar, och mina känslorna för dig blir bara större och större för varje gång vi är med varandra! Kan inte sluta tänka på dig, du finns i mitt huvud dygnet runt! Du är det bästa jag har, min finaste! Du och jag!

Jag älskar dig! <3

<

Likes

Comments

Guest
Guest,
Åh vad fint skrivet.kramar till er.
Guest
Guest,
GAAAAAAAAAY
Write a comment...
IP: 82.99.3.229