London - del 4

Hej på er! ♥️

Nu kan jag äntligen i lugn och ro skriva ett inlägg, jag har saknat det! Det har varit en del att fixa dem senaste veckorna, så har inte fokusera på mycket annat... för att vi har ÄNTLIGEN hittat en lägenhet nu!!! Så nu har vi flyttat in, bosatt oss och får så småningom en vardag här.

Det är ett fint och lugnt område vi bor på, vid en mindre bilväg så det är inte alltför livat. Dessutom så är det helt nyrenoverat i lägenheten och det är väldigt fräscht. Precis utanför så finns det en vattenkanal som man kan gå längst... och en stor park. Vi är sååå nöjda!

Vi har nu varit här i prick en månad men det känns inte som att man kunnat slappna av förens NU... när man har ett boende där man kan leva, ha rutiner, kunna packa upp sina resväskor och ha ordning på sina saker. Jag kommer nog visa lite bilder på lägenhet framöver när det mesta är fixat.

Vi har varit på köpcentrum, småbutiker och Ikea och hittat mycket fint hittills. Det kommer bli så skönt att få in alla vardagliga rutiner som träning, mat, sömn, tvätt och städ... och sedan utöver det gå på äventyr och blogga.

Nu tänkte jag komma ifatt ännu en gång med lite bilder. Som jag skrev i mitt andra senaste inlägg så besökte jag The British Museum förr förra veckan. Det var väldigt intressant och jag strosade nog runt där i 2 timmar. Sedan dess så har jag mestadels fixat i läggan och lite smått upptäckt området.

Idag ska jag gå till ett köpcentrum och kolla efter praktiska förvaringslådor till köket och badrummet. Sedan ska jag gå till "Victoria Park". Det är supervarmt här, det har varit över 25 grader i 3 dagar nu. Hoppas att ni mår bra och får en fin fortsatt vecka!

Gillar

Kommentarer