London - del 3

Hej på er! ♥️

Idag är det lördag och jag kom hem för några timmar sedan efter dagens äventyr. Jag har gått 1,5 mil idag och nu är man trött i benen. Tagit en promenad till The British Museum, strosat runt där och sedan gått hem igen... det tog hela 4-5 timmar, haha. Det blir en lugn kväll hemma i hotellrummet ikväll, jag har redan ätit middag och Philip är i studion fortfarande... kanske till kl 21-22. Jag brukar gå och möta upp honom på kvällen när han slutat, det är så kul med det fartfyllda nattlivet här... det är lördag varje kväll här.

Dagens alla bilder kommer upp imorgon eller om någon dag, för att jag tänkte först lägga upp bilder från i mån-tors denna vecka. Jag har funnit den finaste parken hittills, det har varit så fint väder, jag har varit på Museum Of London och upptäckt nya ställen i området. Hittills har jag inte fått in så många rutiner eftersom vi fortfarande bor på hotell. Men mina dagar brukar bestå av lugna mornar, köper sallad och äter den i en park, sedan så går jag antingen till dagens bestämda destination eller bara går för att upptäcka. Tackar gudarna för Kartor på telefonen, jag hade virrat runt som en höna annars. Jag har inte tagit Uber/Taxi en ända gång hittills, jag har ju 2 ben som funkar galant.

Nu ska jag vila resten av kvällen och försöka få ordning på våran packning... för att jag tror att vi imorgon ska förflytta oss till ett annat hotell. Det är verkligen så kul att ni läser/kollar min blogg! Ha det så bra! ♥️

Gillar

Kommentarer