London - del 1

Hej på er ♥️

Hoppas att ni mår bra! Nu var det ju evigheter sedan jag sist skrev här. Jag är säker på att det åtminstone är två år sedan eller mer. Jag raderade alla gamla blogginlägg förut, så jag kan inte se när jag sist skrev här. Känner att jag faktiskt vill ge bloggen en ny ärlig chans!

Kommer ej skriva om det som varit mer än att jag kommit tillbaka från min utmattning väldigt bra. Nu vill jag bara se framåt och försöka få tillbaka mitt intresse för foto och skivandet! Och det kändes som en bra chans att börja blogga igen nu när det faktiskt händer väldigt roliga saker i livet.

För närvarandet är jag på livets äventyr med Philip i London. Han har fått jobb här på en tatueringsstudio (Noire Ink London som ligger i Shoreditch) och han börjar jobba idag. Och det är ju självklart att jag följer med honom på detta äventyr.

Vi har varit här i 10 dagar men det är inte förens nu som jag typ "landat" här mentalt. Vi bor på hotell och har det väldigt bra, men det känns fortfarande som vi är här bara på semester! Men så är inte fallet, jag kommer stanna här så länge jag vill och kan. Det är dessvärre krångligt med Brexit och Covid när man ska åka emellan Sverige och här, men det är som det är.

Vi har gått på säkert 5-6 st lägenhetsvisningar och vi letar varje dag efter lägenheter online. Imorgon ska vi byta till ett mer långtids-hotell eller lägenhetshotell i några veckor, som förhoppningsvis iallafall har en kokvrå så man ej behöver äta ute varje måltid. Jag längtar verkligen tills vi hittar en lägenhet så att jag också tillslut kan skapa en vardag här.

Dagens planer är att jag bara ska gå och se vart jag kommer, kanske jag stöter på museum och parker. Packar min väska med sallad, vatten och min turistbok... det blir spännande! Kanske min kamera får hänga runt halsen.

Här kommer lite bilder från dagarna som varit, mitt mål är att ta mer bilder under dagarna så att jag har något att blogga om. Jag hoppas att ni vill följa med min vardag här i London! ♥️

Gillar

Kommentarer