Jaha där ser man..!

Ligger och har tråkigt i sängen. Smsar till 118800, haha! Synd att det är så dyrt. Personligt tycker jag inte ett dugg att jag är lik Jessica Alba?.. ;-) go natt sov gott!

Jag har världens bästa pojkvän, jag älskar dig Simon! <3


Gillar

Kommentarer

alexandrahollesen
alexandrahollesen,
Gå in och se min stora förrändring på min blogg. Minus FREAKING 15 KILO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nouw.com/alexandrahollesen
Guest
Guest,
DET ÄR PRUTT OCH BAJS JAG VILL HA! (tänk på när den där kungen i robin hood säger " det är robin hood jag vill ha" när du läste det där)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

samma spackel dag efter dag

Hej på er mina underbara bloggläsare! Som ni kanske vet, har jag inte vart så uppdaterande på min blogg, anledningen till det är att jag helt enkelt inte orkat :)

Dom 2 senaste dagarna och nätterna har spenderats hos älsklingen, vi har haft det så myyysigt. Igår så kom jag till han vid 9, hittade han inne på rummet helt död, trött och febrig. Stackars älskling! Myste ner oss i sängen och somnade jättetidigt. Imorse så vaknade vi så där onödigt tidigt igen, typ vid 9, ogilla! Men vi låg och kollade på Bid Brother tills vi blev hungriga. I princip så har det varit en soffliggardag för oss två, vi har absolut inte gjort någonting, bokstavligt. Eller jo vi gjorde pannkakor, haha! Sen skulle vi göra muffins men det fanns inte alla ingridienser för det. Det finns inte så mkt att göra när man är urtrött, när huvudet håller på att sprängas, när man bara inte har lust att göra någonting och när ens hals gör jätteont. 

Vid 6 tiden så kom mamma och hämtade mig sen åkte vi hem. Sen när vi var hemma så kom mamma på att hon hade glömt att köpa spagetti så jag gick till Statiol och köpte det. Sen gjorde vi spagetti och köttfärsås och det blev jättegott. Resten av kvällen så har jag legat i soffan och "sjukat". Jätte ont i halsen och huvudet. Jag och älskling har delat med oss av våra förkylningar och så med varandra, bra.. Just nu ligger jag i sängen och drar lös min mascara, har inte tagit bort sminket på 2 dagar, hehe. Vad kan det bero på, då? Men det blir så när man inte orkar bry sig.

Imorgon ska jag vara med Linnea! Härligt att träffa dig igen gumman. Imorgon ska hon färga sitt hår och jag får inte veta vilken färg, hm, syftar på brunt? Jag har ingen aning. Jag anar att vi ska sova också :) ha en bra kväll, pusspuss!

<

Syskonkärlek varar för alltid, love u! <3

Gillar

Kommentarer

alla har väll vart små!

<

En liten tjockis, haha!

Haha, trött tjej?

Haha dom här bilderna tyckte jag personligt var jättegulliga så jag bjuder på dom! Nu har jag legat här i timmar och haft tråkigt.. Och så har jag ont i huvudet också, piss också. Snart ska jag äta middag med familjen sen drar jag upp till älsklingen igen, kan inte vara utan han! :) ha en bra kväll-natt, puss!

Gillar

Kommentarer