Helg

Hej på er <3 Nu har jag laddat upp energin efter resan i Sthlm. Vi kom hem förra lördags eftermiddag och på kvällen somnade jag redan runt 21... det är väldigt tidigt för att vara mig. Jag vaknade vid 10 och då hade jag fått en 12 timmars jätteskön sömn, så välbehövligt. Under söndagen var jag i princip okontaktbar (så sjukt trött efter resan)... men på måndagen fick jag en bra start på veckan med ett rejält magpass på gymmet.

Veckan fortsatte, jag tränade ben i tisdags och rygg/axlar igår onsdags. I torsdags blev det en vilodag från gymmet så jag och Karin myste hela dagen. Igår så hängde vi hela dagen igen men jag körde ändå mage på gymmet. Idag är det lördag och jag körde ett jäklar-anamma-benpass idag, asså wow vilket pass det blev. Jag tänkte köra 5 övningar men det slutade med att jag körde 7 st... haha, det säger ju i sig själv hur kul jag hade. Helt plötsligt hade det gått 90 min. Sedan dess så har jag lekt med hundarna ute i snön, gått en långpromenad med dem, handlat, lagat/ätit tacos med bror och nu kollar jag på mellofinalen i världens skönaste ensamhet. Som ni vet så återhämtar jag mig som bäst när jag är helt själv. Så himla mysig dag och kväll, precis som jag helst vill ha den.

Jag har fått någon konstig idé att jag inom en snar framtid vill kunna stå OCH gå på händer... och gå ner i split OCH spagat. Jag kunde gå ner i spagat och split för något år sedan, men sedan jag började gymma har jag blivit stelare (+ att brydde mig inte att jag blev stelare, men nu vill jag komma tillbaka dit). Vad jag tror är också att jag blivit lite osmidigare nu när jag lagt på mig mer muskler... förut var jag smidig, liten, lätt och vig. Jag kommer börja stretcha ännu mer än vad jag gör just nu, typ en halvtimme varje dag. Själva handståendet har jag aldrig ens testat så det blir nog en utmaning! Det spelar ingen roll om det tar upp till ett halvår att klara allt, jag vill så gärna ha mer kontroll och balans i min kropp. Kan ni stå/gå på händer? Eller gå ner i spagat/split? Kom gärna med tips! Här kommer några bilder från de senaste dagarna.

Fastän det är snökaos så tar jag såklart cykeln till gymmet! Cyklar ni också året runt? Nu måste det bli vår snart! 

Mitt kvällsmål här om dagen! Bananpannkakor, fruktcocktail och keso... sååå gott, ni måste testa!

Solnedgången igår kväll när jag och Karin satt i bilen, så himla vackert!

Som sagt blev det tacos och mello ikväll, så gott och mysigt! Har ni också banan i tacos? Jag har nog alltid haft det och vissa har aldrig ens testat. För mig är det lika normalt som att ha gurka i, haha! Men det beror ju på om man växt upp med banan i tacosen eller inte. Själv så avskyr jag att ha lök i tacosen och lök överlag. Nu så ska jag fortsätta kolla på mello och sedan cykla iväg till Philip som vanligt. Ha en mysig fortsatt helg, massa kramar <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229