BB GLOW - Veronicas Hudateljé

Hej på er <3 Här om dagen så fick jag möjligheten att testa en helt ny behandling hos Veronicas Hudateljé här i Mora! Den heter BB Glow och i detta inlägg tänkte jag berätta om den. Jag var nämligen den första som hon gjorde behandlingen på, vilken stor ära från min sida. Behandlingen har funnits i ungefär ett år runtom i världen, men endast drygt ett halvår i Sverige. Jag tror personligt att denna behandling kommer ta Sverige och såklart hela världen med storm! Skrolla ner för mer bilder, info och text.

Kort och gott så är BB Glow en ansiktsbehandling som gör att ansiktet får en strålande, jämn och långvarig foundation-känsla utan att du behöver sminka dig. Första steget är att man gör Mikroneedling över hela ansiktet för att "öppna upp" huden.

Därefter smörjer man huden med ett slags "foundation-färgat" serum, som finns i 5 olika nyanser (som man väljer beroende på sin egen hudnyans). Vissa brukar också kombinera olika nyanser vilket ger en contour-känsla. Serumet heter Dermowhite, är nyttigt för huden och är koreanskt tillverkat. Serumet ser ni här ovanför, visst ser det precis ut som foundation?

När BB-serumet applicerats på huden så kör man en till omgång av Mikroneedling, för att jobba in det färgade serumet i huden. Därefter masserar man in serumet med händerna tills mestadels sugs in i huden. Sedan efter massagen får man ligga med en skön fuktmask full av collagen och stamceller, som boostar huden och trycker ner det sista serumet. Därefter ska man ha kvar serumet på i 24 timmar för att huden ska suga åt sig så mycket som möjligt, alltså inte rengöra eller tvätta förens ett dygn.

Man ser en omedelbar och gradvis förändring direkt efter behandlingen, framförallt jämnare hudton och såklart ett strålande GLOW i ansiktet. Resultatet blir som mest jämnt och anpassat under huden 2 veckor efter behandlingen. För bästa resultat rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar, beroende på önskat resultat.

BEHANDLINGSEFFEKTEN:
-Omedelbar jämnare och finare hy
-Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar)
-Stimulering av kollagenproduktion
-Ökar hudens elasticitet
-Ger näring och hydratisering
-Föryngring, återfuktning och lyftning
-Minskar antalet fina rynkor
-Minskar stora porer
-Förbättrar hudens naturliga skydd
-Berikar huden med antioxidanter
-Neutraliserar fria radikaler
-Reducerar mörka ringar under ögon (consealer effekt)
-Jämnar ut strider, ärr, kärl i ansiktet och kroppen.

FÖRE - EFTER. Direkt efter behandlingen så kändes det som att man hade fått en bomb av fukt till huden. Eftersom serumet ska vara kvar som ett lager på huden i 24 timmar efter behandlingen, så var det som att man hade världens glow i ett dygn. Det ser ojämnt ut på bilden för att serumet hade inte torkat ännu och jag var röd ifrån Mikro Needlingen. Men några timmar efter så stod jag i kvällssolen och tog typ 200 selfies för att jag var så fin i huden... vilket ni kan se här nedanför, haha.

När jag dagen efter tvättade av mig allt så såg jag direkt att jag blivit mer "klar" i huden, liksom lite ljusare och fräschare. Typ att jag har fått en slags "suddighet" i huden, att det jämnat ut sig litegrann. Jag har haft en känsla av pigghet i huden och den finns fortfarande där såklart. Dessutom så kände jag en stor skillnad i hudens struktur, alltså den var mer jämn och len.

Några jättestora förändringar blev det inte, men man ser ju sig själv varje dag i spegeln så när det händer en liten förändring så är den ganska uppenbar. Behandlingen var behagligare än vad jag trodde, det gjorde typ skönt-ont. Jag trodde att det skulle göra ont men Veronica valde 0,2 mm djup nål till min hud. Om ni vill få kontakt eller läsa mer om Veronicas Hudateljé och hennes behandlingar så kan ni klicka HÄR . Hon har allt möjligt att erbjuda och hon finns i både Mora och Våmhus.

Sådär såg jag ut direkt efter behandlingen, väldigt glowig och återfuktad. Effekten syns som sagt direkt efter, men det riktiga slutresultatet syns efter drygt 2 veckor. Under veckan som kommer så kommer jag lägga ut det slutgiltiga resultatet! Liksom före/efter-bilder. Håll utkik, massa kramar från mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229