Alla hjärtans dag

Hej kära ni <3 Jag ville bara kika in här för att hälsa er en glad alla hjärtans dag! Hoppas ni får en bra dag, oavsett om ni firar det eller inte. För mig är det faktiskt inget speciellt, visst att man har chans att visa lite extra kärlek idag... men det gör man väl naturligt regelbundet ändå. Idag är det torsdag och jag ska idag för första gången någonsin göra ett gynekologiskt cellprov. Jag är absolut inte rädd inför det men det nervös-pirrar faktiskt lite i magen, haha! Det är lika bra att vänja sig vid det, eftersom vi kvinnor mellan 23-64 år bör göra cellprovet vart tredje år.

Igår så var det en bra dag, först blev det ett ryggpass på gymmet och sedan cyklade jag hem och blev bemött av ett brev från Landstinget. Gissa vad det var? Det står ju i rubriken... en kallelse till psykiatrin (den 27 mars). Ni fattar inte hur glad och lättad jag blev, asså jag bokstavligt hoppade av glädje när jag läste första meningen på kallelsen. Tänk att dem hörde av sig bara 5 dagar efter jag blev inskriven. När min läkare skickade remissen till psykiatrin så sa hon att det kunde ta flera månader innan dem hörde av sig till mig, pga lång kö. Men eftersom det står i min journal att jag behövt extra hjälp ända sedan låg/mellanstadiet, så kanske dem prioriterade mig på något sätt. Sen vet jag ju att det där mötet bara är ett "komma-igång-möte" men det är iallafall början mot självaste utredningen!

Annars så började jag och brorsan igår städa i vår del av huset, för att på söndag kommer det Vasaloppsgäster som ska bo hos oss länge. Vi ska nog fortsätta med städningen idag när han slutat jobbet, men först så ska jag som sagt på cellprov vid 10:45. Om jag inte får alldeles för ont i magen därefter så blir det ett gympass. I söndags körde jag ju ben, i tisdags körde jag mage/armar/axlar och igår blev det rygg. Så idag blir det nog ben med fokus på rumpa, wohoo! Det roligaste som jag vet. Nu ska jag göra iordning mig och strax cykla iväg till stan. Ha en bra dag, massa kramar <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229