15 dagar senare

Nämen hallå där kära ni, hela 2 veckor senare, det var väldigt längesen! Vad kul att vara här igen och vad kul att ni kikar in här :-) Hur mår ni? Jag mår jättebra förutom att jag är förkyld, liksom snuvig-nysig-halsont-slö och ännu ondare i huvudet. Jag har ju kronisk spänningshuvudvärk i vanliga fall, men nu också en dåsig förkylningshuvudvärk. Så nu när jag ändå ligger i sängen och kurera mig... varför inte ta och blogga lite? Eller ja, lite och lite. Det kommer väl bli en bibel som alltid annars :-) I mitt senaste blogginlägg så berättade jag lite om hur jag mådde, typ att jag hade stora problem med sömnen och att jag hade haft en riktig skitdag. Skrev väl lite angående arbetsträningen också antar jag.

Sömnen har ordnat sig och jag sover nu jättebra under nätterna. Visst finns det undantag, men jag sover bra typ 5 av 7 dagar i veckan. När det var som värst förut så sov jag 3-4 timmar sammanlagt under en natt, vilket inte är rimligt för någon... men speciellt inte för mig, med tanke på min mentala känslighet. Jag måste liksom få min sömn under natten för att återhämta min hjärna och att kunna få ner spänningsvärken helt innan jag vaknar på morgonen. Ingen fungerar ju korrekt utan tillräcklig sömn, men ni ska bara känna hur det känns för mig. Efter en natt utan tillräcklig sömn för mig, känns som att ha gått i skolan i typ 48 timmar konstant. Så det är ju skönt att sömnen är tillbaka igen, det går liksom i perioder som det alltid gjort... men i för sej så går ALLT i perioder för mig. Men det är ju inte så kul för er att läsa om sömn, så nu vänder vi blad. 

Vad har hänt under dessa 2 veckorna? Faktiskt inte så mycket och det känns väldigt skönt. Jag har fokuserat som allra mest på arbetsträningen, men också solat väldigt mycket i sommarvädret, chillat, gymmat på som vanligt, cyklat flera mil sammanlagt i naturen, börjat köra cardio både ute i naturen och på gymmet, myst med vänner, Philip, familjen och hunnit ha 3,5-årsdag tillsammans med Philip. Tänk att det har varit vi i 4 år i november, det känns både väldigt kort och väldigt långt. Just nu så njuter vi att kunna vara med varandra varje dag och att vi bor så nära varandra. I september så flyttar han troligtvis flera timmar härifrån och kommer troligtvis stanna där i flera år. Jag kommer skriva mer om det sen när det är mer lägligt, vi vet inte så mycket just nu om hur vi ska göra. Är så sjukt stolt och glad över Philips skull, som ni kanske förstod så ska han plugga vidare. 

Annars så har det inte hänt så mycket mer. Jag har arbetstränat varje vardag och på helger så återhämtar jag mig inför den kommande arbetsveckan. Visst gör jag saker utanför jobbet, men jag försöker att inte slita ut mig allt för mycket. Allt har hittills gått så himla bra med jobbet och jag är så himla glad över att jag fick en plats just på Zorn Museet. Det är en väldigt bekväm och skön arbetsplats som passar mig sjukt bra, liksom både platsen och vad mina uppgifter är. Jag är ju där 3-4 timmar innan museet öppnar, så jag är ju själv där om man bortser från all personal. På onsdag som kommer så har jag varit på Zorn i en hel månad, det har gått riktigt snabbt. Jag har fortfarande samma arbetsuppgifter (städning) MEN jag har sedan i måndags jobbat 4 timmar istället för 3 timmar. Så imorgon har jag jobbat 4h/dag i en vecka. 

Igår var första dagen som jag stannade hemma från jobbet, pga att jag var och fortfarande är sjuk... men på måndag ska jag jobba igen! På onsdag så ska vi ha vårat tredje uppföljningsmöte - alltså jag, Zorn-personal och min handledare. Vi får se hur länge jag får stanna där, kanske det kommet lite nyheter kring det på onsdag :-) Ni kommer såklart få veta allt som händer kring arbetsträningen! Bortsett från allt detta så finns det väl inte så mycket att skriva om. Igår så kryade jag på mig balkongen hela dagen (så länge det var skugga) och idag har jag också chillat på balkongen. Jag känner mig mycket piggare idag och jag har inte längre ont i halsen, det gick liksom över under natten. Nästäppan är kvar men så mycket mindre. 

Idag förmiddags så cyklade jag till en fransstylist och gjorde fransförlängning. Första och förra gången jag gjorde det var för 2 år sedan, men jag orkade aldrig fortsätta med det, jag gjorde liksom inte ens en påfyllning efter mitt första besök. Men jag gjorde fransarna idag och jag är så SJUKT nöjd, hon tillförde verkligen magi till mina fransar. Jag valde att gå till duktiga Emelie Wanner som har en instasida som heter @TeamBeautyz. Jag gjorde en mix mellan singel och flat för att få en ganska så ”naturlig” stil. Ni har säkert redan sett bilden som jag la ut på instastory, annars finns det en bild på fransarna här ovanför. Visst att det inte är en närbild men man ser fortfarande att fransarna är sjukt snygga ;-) Jag är så så så himla jättenöjd. Emelie skickade några närbilder på fransarna men hon kommer nog publicera dem på hennes insta - så ni får checka in hennes sida! 

Det känns som att inlägget borde få ett slut snart. Jag har säkert glömt en massa, men huvudet börjar bli segt nu efter allt skrivande. Strax så ska jag cykla iväg till Philip som är ute och festar, men jag tänkte vara där när han kommer hem inatt. Så jag kommer helt klart sova djupt när han kommer hem. Jag skrev det till Philip att ”då kommer det ligga en liten trollunge i din säng när du kommer hem”. Imorgon blir det nog att chilla och sola, liksom ladda upp inför den nya arbetsveckan :-) Tusen tack för att ni läst eller kikat in här, massa kramar <3

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229