Lill-lördag, trött-lördag..

Halloj! Avklarat ännu ett pass. Märker att denna värmen tar kål på mig. Är så trött. Klarar av det jag måste göra sen är energin slut. Hade en mega mysig dag med Erika igår, sen somna jag ca två ggr under eftermiddagen, när jag väl skulle sova va det omöjligt att somna. Dessa sömnproblem. Blir så trött. Haft det sen jag var 18 och inget har fungerat helt och hållet. Testat alla mediciner som finns känns de som.

Tröttsamt att inte kunna sova normalt. Har svårt att somna och när jag väl somnat så vaknar jag varannan timme och är uppe och snurrar rundor. Enda gången jag inte vaknar är när jag är lite salongsberusad 😅, men det kan man ju inte vara varje kväll. Jaja, vi får se, finns dem som har det värre.

Jobbet gick bra, det gör det alltid när jag jobbar (hehehehehehe). Idag har det kommit ut en annons då vi behöver folk, då det snart inte kommer gå ihop. Har en känsla av att den kommande tiden kommer jag bo på jobbet, mer än vad jag gör idag. Så all privat liv är bara goodbaaaj till. Men får ställa upp. Blir gött på lönespecifikationen sen, men jävlar va det sliter.

Nästa vecka skulle jag egentligen ha semester, istället har jag 7 pass. Nåväl, bara att bita i det sura äpplet och tänka att det blir bättre framöver, det är nu det är lite kaos. Vi lommer snart få gå på knäna.. När jag väl är ledig så är jag så trött, samtidigt som jag vill träffa mina nära & kära. Imorgon är jag iallafall ledig, då blir det en runda till sjukgymnasten i vanlig ordning. Sen får jag nog försöka vila, även om jag har svårt för det. Sitter för tillfället på balkongen och tittar på solnedgången med Saga. Mysigt. Blir tända ljus och seriemys sen. Kommer jobba tre helger i rad nu 😔. Nåväl, får va glad över att jag har ett jobb.

Nu ska jag gå en lång runda med Sagisen och hälsa på Bambisarna, sen åker fasen pyjamasen på.

Auf wienerschnitzel.

  • 26 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229