Hösten är på ingång..

Effektiv dag må jag säga! Ibland får jag extra energi bara sådär, så har sorterat jackor, klänningar och skor. Slängt en del och lagt ut en del till salu. Nästa projekt blir tröjor och byxor. Men det tar vi vid ett senare tillfällen. Har bara myst rundor och gått långa promenader med Sagisen ❤️. Invigde min nya höstjacka idag, så nöjd! Vi gick runt bambisarna och Saga lyste upp med sitt blinkande halsband, nästan lite julkänsla 😅😏.

Håller på att undersöka vilken telefon jag ska ha, tror det lutar åt Huwaei P30 Pro. Behöver inte maxa och ta den nyaste och fetaste, bara för att. Kameran ska va svin grym, då det är det jag mest använder den till 😏. Nåväl, blir inte förrän i november, alltid något speciellt med ny telefon, längtar redan 😅 haft Samsung sen mitt ex hypa Samsung så har fastnat i det träsket omedvetet genom åren. Men nu är det dags att byta känner jag!

Dagarna blir chill nu fram tills torsdag, fixa och dona lite, packa inför Malmö och jobba lite, bara liiiiite. Har egentligen inget intressant att skriva då det inte har hänt något direkt? Jag är mest i min bubbla med jobb & Saga 😅.

Nehe, nu ska jag göra lite nytta. Adios.

  • 16 visningar

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Man fastnar lätt i sina bubblor 😂
nouw.com/nettan
aneliethyberg
aneliethyberg,
Haha ja, jag är expert på det 😅🥳
nouw.com/aneliethyberg
IP: 82.99.3.229