Header

Idag är det ett år sedan jag tog det svåraste beslutet i mitt liv. Jag lämnade min familj, mina vänner , alla och alla jag kände till, packade mina saker och flyttade till en annan stad. Det var helt oplanerat, jag var helt oförberedd. Men som alltid tänkte jag: det löser sig. När jag kom hit tänkte jag VAD FAN har jag gjort. Jag var helt lost och ville bara flytta hem. Men samtidigt älskade jag den här staden, och ville inte flytta hem, ville inte ge upp. Så en dag bestämde jag mig för att det är allt eller inget. Efter det så hade jag nog dom bästa månaderna i mitt liv. Människorna jag lärde känna, sakerna jag fick uppleva, pengarna jag tjänade, allt. Men det bästa var att jag lärde känna mig själv, och jag började inse så sjukt mycket saker som jag aldrig skulle insett om jag hade stannat i den lilla staden. Jag utvecklades så sjukt mycket. Trots att jag flydde från saker där hemifrån, så hade jag det så jävla bra. Men som alltid kom dom sakerna ikapp mig tillslut, och vart man än befinner sig i världen kan man inte alltid vara lycklig, så under tiden jag var här mådde jag även sjukt dåligt , gick igenom ett helvete, det hände otroligt jobbiga saker och jag frågade mig återigen om jag skulle flytta hem, jag saknade mina föräldrar och ville bara känna trygghet. Jag orkade inte mer. Men som tur var hade jag världens bästa vänner som hjälpte mig ta mig igenom allt och fick mig att inte känna mig ensam längre. Idag är jag gladare än någonsin att jag tog den risken. Jag har så sjukt underbara minnen och har lärt känna människor jag aldrig kommer glömma. Jag har kommit ifrån den personen jag var förut och blivit så mycket bättre. Jag har både överraskat och överträffat mig själv. Jag har nått varje mål jag har satt upp och kommit längre än vad jag trodde. Ibland vet man inte vad man gör, men det är det som är meningen, ibland måste man ta dumma risker och se vart man hamnar. Det kan leda till dåliga saker men det kan även leda till riktigt bra saker. Och nu är jag här, ett år har gått så fort, kan inte ens fatta att det har flugit förbi såhär fort. Men tack vare allt som har hänt , så vet jag exakt vem jag är, och precis vart jag vill komma. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Sjukt egentligen, det här med att flytta hemifrån till en helt annan stad där man inte känner nån, klara sig själv och leva ett helt annat liv. Man känner ju liksom inte nån? Men det är sjukt att jag på så kort tid lyckats lära känna så måna underbara människor och fått fina vänner. Folk bryr sig verkligen. Och jag bryr mig om alla dom. Sjukt så fort saker kan hända. Hur fort relationer kan utvecklas och hur fort livet kan vända. Dit ja vill komma iaf är att ja uppskattar så himla mkt att ja får stöd genom tunga tider, av människor jag precis lärt känna och av människor som är underbara. Det är helt sjukt. Älskar er alla 

Likes

Comments

​Hej ja hinner inte blogga just nu men ville bara säga hej till er alla och att livet ÄGER. Ha de bra uppdaterar i helgen :D

Likes

Comments

Hej på er gosisar!! Long time, no talk.. Jag sitter just nu på jobbet, lyssnar på lite musik och tänkte ta mig en kort liten bloggstund. Hmm låt oss prata om livet.. Livet, det är ju helt OK nu satt säga. Det leker med andra ord. Jag bor i en sjukt fin lägenhet med en grym person, jobbet går super bra och allt ba rullar på. Jag har nått mina mål som jag satte innan jag flyttade hit, ja uppnått kraven jag satte på mig själv och det känns så sjukt bra! Men snart är det ny månad, nya mål och nya saker att ha lyckats med! Jag har förvånat mig själv, för ja har gjort så sjukt mycket jobb och samtidigt haft så himla kul. Tycker jag har växt som människa och jag har fått nya erfarenheter samt många nya kontakter både privat och affärsmässigt och det känns så himla kul!

Har dock inte hunnit fixa saker som inredning, gymkort osv, men det kommer jag förhoppningsvis göra denna vecka. Har inte hunnit göra någonting sen jag kom hem från resan till Norge. Så nu får jag ta tag i allt. På fredag fyller jag 20 ÅÅÅÅÅR!!! ÅH SÅ KUL säger ja bara!
Vi hörs sen! 
Ps. den sista bilden är alltså min arbetsplats ???


Likes

Comments

hejsan!
Varför jag är vaken nu är väll en stor fråga. Men varit en hektisk dag. Eller vecka med andra ord. Har flyttat in till nya lägenheten nu, FYFAN va ja älskar den. Nyrenoverad och ljus trea. Vill dö här inne Ska ta bilder och visa när allt e klart. Flytta även in sängen idag, köpte en tillfällig vill köpa en superstooor. Ska fixa så fint här inne wihoo. Men måste verkligen sova nu för känner att min trötthet börjar ta över och man har ju jobb imorgon. Så godnatt mina älsklingar sweet dreams


Saknar mitt hjärta, mest av allt. Han är mitt liv.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er!!!
Jag har ju inte bloggat nu på ett tag. Gått typ en månad? Vet ej. Hur som helst ska uppdatera er nu litegrann , den lilla lediga tid jag har denna dag.

En dag låg jag alltså i min soffa och pratade med min kompis som bodde i Stockholm, och var så avis på att min kompis hade ett så bra liv. Och här va jag fast i Sandviken. Men sen kom ja och tänka på en sak, vem fan säger att jag är fast liksom?? Så en vecka senare, hade jag jobb och bostad i Sthlm. Nu bor jag alltså där, och har tiden i mitt liv. Har ett så roligt jobb, och har träffat så roliga människor, har bott där i knappt en månad men har redan så sjuka minnen. Har verkligen öppnat ögonen och sett livet från ett annat perspektiv. Börjar hitta mig själv, eller rättare sagt : komma tillbaka till mig själv.

Det känns sjukt ovant också, saknar min hund och familj som fan, varenda dag. Saknar mitt hus, mitt hem. MEN det är bra att jag saknar det. För jag hade tröttnat på det så mycket. Och nu uppskattar ja det mer än allt.

Jag känner verkligen att jag utvecklas som person och att jag är mitt i en resa just nu. Och det känns så bra. Jag känner mig så jävla levande. Tiden går så fort. Jag lär känna mig själv. Jag försöker uppnå min fulla potential, pusha på mina gränser, höja mina ambitioner, och sikta mot stjärnórna. Varenda dag när jag vaknar har jag ett leende på läpparna och känner mig motiverad.
Så en sak är jag säker på , detta var rätt val :D Så bye bye Sandviken , for good <3


Likes

Comments

Hejsan! Idag vaknade jag upp hos Agri och vi åkte till Torsåker och hälsade på hans pappa som jobbar på resturang, där fick vi plankstek, en supergod efterrätt och kaffe. Haft en så jävla mysig dag och nu är jag hemma och packar. Ska alltså flytta iövermorgon, känns overkligt?! Men får inte plats med alla mina grejer så måste hämta min andra resväska, vilket ja får fixa imorgon. Har verkligen sparat ALLT till sista dagen, som jag alltid gör. Blir alltid klar i sista sekund. Nu ska jag ner och kolla tvätten. Puss.


Likes

Comments