MIG MIG MIG

HALLØJ ALLE SAMMEN!!!

Jeg har haft den dejlig lang sommer ferie, og håber at i har haft det samme! Jeg er idag startet i 2.g på mit gymnasium og regner derfor med at få lidt travlt (:(((() de næste par måneder. Jeg tænkte dog godt at jeg lige kunne snige et indlæg ind inden det bliver for vildt.

Her er et lille gensyn med min sommerferie via min Instagram, som jeg håber i vil nyde. jeg var bøde til en 70'års med en baby, på tur i både zoo og til Himmelbjerget, et smut forbi Svendborg og jeg fik taget nogle dejlige billeder (mest af mig selv) både ude på diverse af mine oplevelser og i mit pakke rod (billede nr. 6 og 7 hihi). Alle billederne er fra min Instagram, hvor de sjove små tekster også kan ses:)))

Mine fremtidige planer med bloggen er at der bliver opdateret når jeg har tid og løst og det bliver primært indlæg om mode og mine personlige beskæftigelser.

1000 TAK FOR AT LÆSE MED! KYS:))Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

ANDET

HALLØJ ALLE SAMMEN!!

I dag, 8. marts, er en lidt speciel dag for os kvinder. Den 8. marts er nemlig kvindernes internationale kampdag. Så tillykke til alle jer kvinder (og piger) der sidder og læser med her. Faktisk bliver jeg nødt til at indrømme at jeg ikke vidste at denne dag eksisterede inden fornylig, men jeg synes, nu hvor jeg kender den, at den er et indlæg her værd.

I 2017 er vi utrolig heldige og priviligeret mennesker, allesammen. Jeg er sikker på at vi alle har hørt om fænomenet "feminisme", som til dem der ikke er helt sikre på det, betegnes som "en betegnelse for en række politiske bevægelser, ideologier og sociale bevægelser, som har det fælles mål at definere, etablere og opnå politiske, økonomiske, personlige og sociale rettigheder for kvinder, der er ligestillet med mænds." hvis man googler det. I Danmark er vi super heldige, men nogle ting er stadig ikke lige mellem kønnene. Fx er lige løn for mænd og kvinder stadig en realitet her. det er bare et af de lidt for mange eksempler jeg kunne give på den manglende ligestilling herhjemme. Uanset om man vil kalde sig feminist eller ej, så er de her problemer relevante for alle. I min verden er feminisme altså super vigtigt.

Jeg håber at i alle sammen har fejret denne dejlige dag, og hvis i ikke gjorde håber jeg at i vil næste år. For selv at fejre det, gjorde jeg mig til morges et bevidst t-shirt valg. Min fine t-shirt kan ses på billedet lige neden under.


1000 TAK FOR AT LÆSE MED!

(næste uges indlæg bliver forhåbentlig et outfit-post)

Likes

Comments

ANDET

HAHA, som der står i overskriften, så velkommen til min blog. Min blog skal fungere som en lille platform til at jeg kan skrive og hygge mig. Der kommer til at være indlæg om alt fra mode og mine egne outfits til personlige oplevelser og kunst. Jeg håber at mine indlæg falder i god jord og at der er lidt forskelligt til alle.

Indlæggene kommer ikke til at ligge fast, men vil prøve at opdatere og variere dem så meget som muligt

Jeg er super åben for forslag til indlæg eller andet, jeg håber at i vil følge med og mange tak på forhånd :-)

Likes

Comments