Då satt man på flyget i nästan 6timmar

Flyg resa var ganska jobbigt! Men man visste att snart landar i värmen :)
Då var man framme vi bodde på hotell som heter SunConnect Servatur Puerto azul hotell var ok vi var besviken på rummet som vi fick men man väl sitter inte på rummet! Men ändå hade vi fint utsikt över Atlanten :)
Dag 1

Första kvällen drog vi till Puerto rico shopping centrum och gick till krogen som heter Riders den krogen är ganska dyrt jämför med andra var typ samma pris som i Sverige

Skulle rekommendera krogen som heter bora bora på den här krogen drinkar kostade 50kr/st jag tycker att det är billigt :)
Dag 2

Andra dagen var vi på väg till Puerto de mogan en fiskebyn som är så vackert än andra delar av puerto rico. Rekommenderas att besökare mogan vi åkte med båt som gick från plaja puerto rico och kostade ca 15euro tur retur.

Snart kommer mer :)

Likes

Comments

Hej!

http://www.ving.se http://tui.se

Snart är igen säsong för resor till Turkiet. Är värt att köpa resa med all inclusive i Turkiet? Jag själv har rest ofta till Turkiet och hade all inclusive på hotell. Men jag tycker det är ingen mening att köpa all inclusive samma mat till lunch och middag man bli snabb leden på mat och dricka till exempel drinkar är bara sprit och cola eller Fanta tråkigt. Visst reser man till 5stjärnig hotell kan bli värt all inclusive men man ska kolla om de inte står enkel all inclusive. Ha en trevlig resa! Kommer lägga mera inlägg om resor

Likes

Comments