Chris Brown var på återbesök på sin rehabklinik i veckan. Plötsligt kom hans raseriutbrott tillbaka, och han tappade kontrollen totalt.


Strax efter en session familjeterapi med hans närmaste, slog han sönder sin mammas vindruta på bilen med en sten. En domare har nu dömt honom till ytterligare 90 dagar rehab, med omedelbar verkan, där han än en gång ska handskas med sina problem att hantera sin ilska och sina raseriutbrott.

Brown kan även hamna i fängelse, då han fortfarande har en villkorlig dom.

Likes

CommentsWhats up hoppas allt är bra mer er ?de är bara fint med oss ;) vi ha inte kunnat bloggat så mycket eftersom vi har haft ganska mycket att göra . Men vi ska försöka blogga nu så mycket de bara går idag så försov jag mig kom sent till skolan . Fett kallt det börja blir ute hatar vintern men just chillar jag bara finns inget att göra liksom har träna lite magen idag och lite push ups . Och i helgen var jag i Umeå det hade en sak som heter 2 days in Umeå men åkte dit bara för ville ser min tjej sjunga hon var så duktigt de var i lördags . Sen var det disco sen var jag med tjejen vi sov hos hennes tjej kompis sen i söndags åkte jag med . Idag har vi varit tsm i ett halvt år så är glad idag är en bra dag grattis till oss :) just nu längtar jag till helgen mer om det får ni veta sen .

Likes

Comments


  • 353 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments