Good morning everyone! I have decided to start writing all my blog posts in English because I personally think it looks much cleaner and more interesting. Please comment what you think about this choice, is it a good choice or not? Sorry that I've been bad at updating the blog. Have had far too much to do!


​Will write later about my plans for today, but one thing at a time! Now it's breakfast time! ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndag idag då.. Den tråkigaste dagen på veckan, tycker jag iallafall haha ;-) 
Det är ju en typisk slappa dag och de ska man ju inte klaga över, något man faktiskt lär behöva efter en riktigt stressfylld vecka. Har varit mycket att ordna och fixa inför dem kommande veckorna. Kommer skriva lite mer om mina planer inför nya år skiftet. Mycket roligt lär ske så det är bara att hålla sig uppdaterad! Likes

Comments

hej på er alla! Har precis kommit hem, bytt om och lagt mig till sängs efter en riktigt bra bio kväll! Har sett The Martian och två gånger dessutom. Va bara så tvungen att se den igen för älskade filmen!
Det är en rymdfilm om någon undrar vad den handlar om haha ;-)

Kommer somna gott inatt och det hoppas jag även att alla ni andra också gör! xoxo 😘❤

Likes

Comments

Finnar är något man oftast alltid brukar kämpa med i tonåren och i ung ålder överhuvudtaget. Jag har haft jätte problem med detta och känt mig hemsk. Det är inget man absolut inte behöver skämmas över bara jobbigt att ha.

Jag trodde absolut inte på att produkten så kallad Proactive skulle funka men satan va fel jag hade! Det funkar svin bra och därför vill jag dela med mig av deras produkter! Ni som kämpar med finnar borde faktiskt fundera på att köpa dem produkter som företaget erbjuder. Jag såg en skit stor skillnad inom bara en vecka! :-DLikes

Comments

I många år har jag kämpat med min vikt och kännt mig totalt värdelös o tjock. Folk skulle alltid kommentera antingen min vikt eller hur mycket jag åt. Men idag år 2015 har jag lyckats gå ner hela 27 kilo!! Ett mål som jag satte upp för ett bra tag sen men misslyckades gång på gång på gång... Men nu när jag tittar mig i spegeln varje morgon så blir jag lycklig med tanke på att jag varit större och mått sämre. Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker och tänker om mitt utseende längre, de avgör inte vem jag som person är!

Jag vill tacka alla som varit med mig under min resa och kan jag göra de så kan du göra de!  ❤❤

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka och inga planer på att lägga ner igen! Som ni ser så har jag försökt att iallafall få bloggen att se lite trevlig ut! Jag hoppas ni gillar designen..

Kommer att foto min vardag och även dela med mig om allt som lär hända! This will be fun! ;-)
Musik och mycket annat roligt kommer jag dela med mig av också. Inget liv utan musik vafan haha.

Likes

Comments