Header

This whole week was the best week in my whole life. Waking up early to hang out with the best boys in the world and coming home late was totally worth it! I've never met so good people in my whole life. Why isn't every guy like you guys? This people cared so much even if we all just knew each other for only a week. I've made friends for life. Even if it's hard to met each other I promise you mate, this isn't the end. This is just the beginning.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså åhhh, är så himla glad och lycklig!
Min bästa brudar överraskade mig igår med massa presenter och mat som en försenad födelsedags firande! Blev så chockad för anade verkligen inte någonting! De hade gjort det så bra! Måste även säga att jag är så sjukt lycklig och tacksam över att jag har så fina vänner, älskar de i mängder!
Kram

Likes

Comments

Beställde hem nyss dessa fina! Behövde verkligen ett par finare boots nu till hösten och vinter och dem här fick det bli! Ni hittar dem här

Likes

Comments

Dem här bilderna förklarar precis hur jag vill inreda i mitt framtida hus, hur snyggt är det inte??
Hittade bilderna nyss på tumblr och är helt kär! Vitt, grått, beige och gammaldags rosa kommer vara sådana färger som jag kommer köra med och längtar galet mycket tills dess!

Likes

Comments

Idag åkte jag och C in till Göteborg där jag shoppade en del! Fick bland annat med mig en leave in conditioner av Kevin Murphy och är sååå nöjd! Min Unique One tog slut för några dagar sedan och ville testa något nytt och så blev det! Någonting som jag älskar med den här är att den är till för tjockt och frizzigt hår vilket passar mitt hår perfekt! Super nöjd med mitt köp iallafall! (Den här produkten är även paraben fri och allt sånt! Plus att Kevin Murphy inte testar sina produkter på djur vilket gör det tusen gånger bättre! Hörde även att de packar sina produkter väldigt tätt i kartongerna när produkterna fraktas för att göra det mer miljövänligare! Hur grymt?)  

Snart ska jag ner och kolla på en fotbollsmatch men är inte jätte taggad då mitt huvud håller på att sprängas plus att vädret är skit. Men men, är man är bra flickvän så är man ;)

Likes

Comments