Hej bloggisen, I'm back at it!!!!

Det har pågått så mycket i mitt liv under den senaste tiden att jag inte ens kan förstå det själv typ. Det har förmodligen inte märks men mitt huvud och hjärta har nästan exploderat av olika känslor som ska tas itu med eller tas bort.

Men igår jobbade jag hela dagen/kvällen men bestämde mig på jobbet för att vara spontan under kvällen, så jag drog ut med några kompisar vilket kanske inte var den bästa utekvällen men helt klart värt det ändå! En händelse under kvällen gjorde verkligen att mitt humör och inställning gick upp i taket, är så himla glad i mitt lilla hjärta efter det!! Sov över med Alice och hade en mysig morgon med henne som inkluderade fula pannkakor och serier<3

När jag kom hem idag så gick resten av dagen åt till plugg.. har nämligen en redovisning imorgon, seminarium på onsdag och nationella i matte på torsdag! Relativt tuff vecka, men är ledig till helgen och då ska det njutas!!

HUGS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår så vankade sig älgens nyår som jag tacksamt hade blivit bjuden på! Riktigt roligt kväll, verkligen över förväntan! Hade verkligen så kul och trevligt under middagen!! Men eftersom vi började partaja runt halv6 så blev det en rätt tidig kväll för mig och därför åkte jag och idalina hem till mig runt 11 ish tror jag!

Men sammanfattningsvis så var det NICE! Svinkul att det var så mycket folk i Bringåsen igår också, längesedan det var ett sånt fartigt dansgolv :D

Likes

Comments

Alltså jag har fått ett gult craving. Funderar på att inreda hela mitt rum i gult typ haha! Nä men tycker det är så snyggt! Måste införskaffa mig en massa gula prylar nu framöver!!

Jag menar titta bara?!? Hur glad blir man inte av detta?

Likes

Comments

Ibland går verkligen tankarna upp och ner. Ska jag plugga eller ska jag ta ett bad? Ska jag "gå vidare" eller ska jag hålla hårt om det? Ska jag säga upp mig från jobbet eller ska jag kämpa på för pengarnas skull?

Vissa tankar är så otroligt onödiga och vissa är verkligen relevanta för livssituationer. Det är svårt, speciellt med det tankesättet som jag har. Beslutsångest för precis allt, sjukt jobbigt (förlåt till alla mina vänner som jag har plågat med detta<33) Speciellt svårt också när många av dessa tankar/frågor är så ointressanta att till och med jag blir less på mig själv haha!

Men en annan rolig sak är att jag anmälde mig till högskoleprovet idag. Och jag vet, ute i sista sekund haha men har velat fram och tillbaka om jag ska göra det eller inte. Men nu kände bara "Vad skadar det?". Det är bara intressant att veta vart man ligger liksom tänker jag. Så det ser jag ändå fram emot då jag aldrig har gjort det förut!

Likes

Comments

Som ni läste i förra inlägget så rensade jag garderoben på kläder för någon dag sedan, och det visade sig att Matilda också ville rensa hennes garderob på kläder hon ej använder längre! Så vi bestämde oss för att göra en bloppis på instagram!

@matildaochandreabloppis

Kika in de och följ gärna<3 HUGS

Likes

Comments

Bästa känslan är ju när man har gjort något produktivt som man ha velat gjort länge men aldrig orkat! Tog mig nämligen an och rensade hela min garderob. Mitt rum och garderob har sett ut som ett bombnedslag de senaste dagarna på grund av att det har varit kläder EXAKT överallt. Så fruktansvärd. Men igår fick jag nog och rensade bort en hel sopsäck med kläder och hedde in alla kläder i garderoben! Har dock många kläder kvar i som jag aldrig kommer att använda igen men jag har så svårt för att slänga saker.. Så dom kläderna får åka nästa rensning!

Jag tänkte även gå igenom sopsäcken igen och kolla om det är några kläder som är "värda" att skänka till kompisar osv innan jag skänker det vidare. Så om någon av er är intresserad av (möjligtvis) några fina plagg så skulle det vara toppen!!

HUGS

Likes

Comments

Ett bra knep för att framhäva sin ögonfärg och ögon bättre är att använda sig av kontrastfärger på ögonskuggan! Jag är säker på att många av er redan hört talas om detta, men det kan vara kul och veta och få tanken refreshed!!

Här nedan ser ni en cirkel med just kontrastfärger. Den kan man ta till nytta av för att hitta just den färgen som framhäver ens ögon bäst!

Så tillexempel jag då som har blå ögon, då kollar jag på blå, sen den färgen som ligger tvärs över (diagonalt) är min kontrastfärg. Och som man ser då så är färgen orange kontrastfärgen för blå! Alltså om jag lägger orange ögonskugga så kommer det framhäva det blå i mina ögon, dom sticker liksom ut mer!

Så om du har blå(aktiga) ögon: Orange, rödaktiga varma nyanser, även bronze och guld färger framhäver det blå!

Så om du har grön(aktiga) ögon: Lila, rosa aktiga nyanser och även varma brunfärger kan framhäva gröna ögon väldigt fint!

Sen om du har bruna ögon: Blå och gröna nyanser framhäver bäst det bruna. Även lite gråaktiga nyanser ser bra ut på bruna ögon!

Likes

Comments

Är förväntansfull över min beställning jag gjorde för några dagar sen!! Har nämligen beställt en superfin playsuite som jag planerat att ha på mig på den kommande lördagens festligheter. Blir dock jävligt nervös att den inte hinner komma.. Jag beställde den i måndags och klickade i expressleveransen (vilket är inom 2 dagar) men den är fortfarande inte här.. Men eftersom jag fick smset om att det är påväg så antar jag att det kommer imorgon, jag hoppas det iallafall! Annars stämmer jag fan postnord för att dom inte håller leveranstiderna haha!

Men idag iallafall så pallrade jag mig iväg till skolan. Äntligen, hatar att missa saker i skolan, får sån ångest.. Men har i stort sätt bara pluggat matte idag, har pluggat matte i ca 4h bara på skolan. Jobbigt, men kul (kul är överdrivet) när man fattar det man gör!

Tänkte pyssla om mig lite extra ikväll med antisktmask, skrubb och BUS, Fantastiskt!

Ha det gött så länge mina vänner, HUGS

Likes

Comments

Allmänt

Ni kanske vet känslan när man vill ha något so bad att man sitter och letar över hela internet över just den perfekta saken, eller jackan i det här fallet. Just nu är det så för mig. Jag vill så gärna ha en ny jacka men jag hittar verkligen inte en enda som faller mig i smaken just nu.. Känns som jag har letat överallt för den perfekta.

Vart brukar ni handla era kläder? Själv tittar jag mest på kläder från Nelly, NA-KD, Madlady, Chiquelle, Missguided eller Zara. Vilka fler onlinebutiker finns det? Om ni har någon bättre sida så säg till mig då för jag behöver mer hjälp haha!

HUGS

(Bilder tagna från internet)

Likes

Comments

Jag känner bara hur mina ögon mer och mer svullnar igen på grund av att jag gråter så mycket.. Det vara rinner och rinner hela tiden och gör så ont i mina bihålor och huvud.. Detta resulterade att jag blev hemma från skolan idag då jag aldrig skulle ha orkat gå dit ens. Vill bara ligga i min säng i stort sätt hela dagen..

Likes

Comments