Vacation

Denne julen var veldig anerledes enn det jeg er vandt til, ikke bare fordi jeg er i USA og ikke hjemme i Norge med familien og har de samme juletradisjonene, men vi feiret jul på stranden nede i Florida i varmen. Selvom jeg savnet den vanlige julen hjemme, så gjorde det meg ingenting å ligge på stranda i hvit sand istedenfor snø og kulde. Har hatt en kjempefin ferie med verdens beste vertsfamilie, føler meg virkelig heldig som får bli en del av denne familien.


Jeg fikk også treffe Vilde noe som var superkjekt! Vi var sammen på Siesta Keys, USA's fineste strand. Sanden var så myk at det føltes ut som melis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Everyday

På lørdag dro jeg og mine venner fra Nederland som også er utveklingsstudenter, på homecoming sammen på skolen til Eline. Det var første gang for alle tre og jeg kan ærlig si at vi alle var enige om at det å gjøre seg klar og ta bilder sammen, var kjekkere enn selve dansen, haha! Men det var jo en opplevelse i seg selv og vi hadde det kjempe gøy sammen. 

Jeg blir så glad av å se på disse bildene så jeg slenger med favorittene mine! Håper alle får en fin uke :)


Likes

Comments

Everyday

Igår var det allerede en uke siden jeg landet i Bloomington/Normal hos vertsfamilien min og jeg har kost meg så masse! Det er anderledes å bo rundt masse maisåkrer istedenfor sjøen, men jeg liker meg her. Maten er også veldig andereledes og det er mye fettet og usunn mat, så jeg er ikke overrasket om jeg kommer trillende hjem igjen til Norge om 10mnd!

Her er litt bilder av hva jeg har gjort den siste uken. SKal prøva å oppdatere hver uke, men lover ingenting :D


Likes

Comments

Vacation

Det er nå fredagskveld og jeg har brukt nesten hele dagen min i New York city sammen med andre elever fra utveklingsprogrammet. I utveklingsåret følger det med i pakken at man får være med på "welcome days" som skal få oss utvekllingsstudenter til å komme inn i den nye hverdagen og bli kjent med nye folk. Spør du meg så er dette litt unødvendig, meeeeen jeg fikk jo dra til New York så kan vell egentlig ikke klage?

Ååååh, NY er virkelig en av de fineste byene jeg vet om! Det er alltid noe som skjer og uansett hvor du snur deg vil du garantert finne noe fint å se på. Idag besøkte vi Central park, 5th avenue, Bryant Park og Times Square, Jeg klarte også selvfølgelig å bruke lommeboka litt, men det er umulig å unngå det når du plutselig blir møtt av en gigantisk Sephora butikk :/

Imorgen reiser jeg endelig (!!!!!) til vertsfamilien min og jeg er skikkelig gira. Gleder meg så masse til å endelig møte dem og "settle down" der jeg skal bo, bli kjent med stedet og forhåpentligvis møte noen nye mennesker også. Jeg skal opp kl 4 i natt for å rekke bussen som går til JFK, så nå må jeg prøve å få i meg litt søvn.


Slenger med noen bilder fra idag (ikke den beste kvaliteten, men det funker)!


Likes

Comments

Everyday

Blogg? jaja here we go...

Jeg har valgt å lage denne bloggen for å kunne dele i hovedsak med venner og familie hva jeg gjør mens jeg er på utveksling i Illinois, USA!

Nå er det kun 2 uker og 1 dag til jeg sitter på flyet fra Stavanger til New York og jeg kjenner at jeg begynner å glede meg skikkelig. Det er nå det virkelig går opp for meg at jeg skal bo i ett helt annet land med en helt ny hverdag og nye, ukjente mennesker i 10mnd. Det er litt rart å tenke på at dette er noe som jeg har snakket om i så mange år og så plutselig så skulle den fantasien bli til virkelighet...

Familien som jeg skal bo hos virker utrolig snille, åpne og velkommne. Jeg snakker stadig med dem og har ett veldig godt inntrykk av dem så dette året blir nok veldig bra.

Det jeg gruer meg mest til er å si hade til kjæreste, venner og familie. Selv om jeg vet at jeg ser dem igjen, så er 10mnd lenge og jeg vet at jeg kommer til å savne dem masse.

Akkurat nå sitter jeg å tenker over alt jeg må pakke... hva er viktigst og hvordan skal jeg få plass til alt dette i en koffert og en liten bag? Neste gang dere hører fra meg er jeg nok veldig reiseklar og har forhåpentligvis full kontroll på pakking. Er nok også enda mer nervøs og spent enn det jeg er nå.

Hvor ofte jeg kommer til å oppdatere her, vet jeg ikke helt... Pleier ikke være så flink til å huske på å lage ett blogginnlegg (har prøvd meg på blogg før), men jeg tror kanskje at jeg skal klare å være litt flinkere i dette tilfellet 🇺🇸

-Andrea

Likes

Comments