Postad i: MITT LIV

Som några av er vet, som några inte vet så förlorade jag min käraste mamma 2011 när jag var 11år och jag tänkte berätta hur det är för folk som kanske går igenom det själva eller folk som vill försöka förstå.

Att förlora sin mamma när man är 11år gammal är inte lätt någonstans, att bara se sin egen älskade mamma ha ont och försöka gömma det är en otrolig jobbig känsla. Att ens mamma alltid var positiv mot alla andra trots att hon inte mådde bra någonstans. Min mamma var en kämpe och kommer alltid finnas i mitt hjärta. Det finns fortfarande saker jag önskar jag kunde berätta för henne varje dag. Att vara hos kompisar och se hur deras relation med deras mamma är gör också otroligt ont, att se hur dem skrattar tillsammans, kramas och bara umgås. Min mamma berättade alltid att hon skulle hjälpa mig fixa mitt hår när jag skulle ha bröllop och att hon skulle passa mina barn när jag blivit äldre. Att hon aldrig kommer träffa mina barn, eller se på mig när jag gifter mig gör mig otroligt ledsen. Min älskade mamma hade en väldigt bra humor och jag och min syster skrattade alltid tillsammans. Man kunde prata med min mamma om allt och hon ställde alltid upp när det var något. Hon hjälpte alltid en med läxan, lagade god mat och berättade godnattsagor innan man skulle sova. Hon gjorde frukost till en, hjälpte en alltid. Att inte kunna prata med sin mamma, inte höra hennes röst eller känna hennes doft, eller ens krama henne gör så otroligt ont i mitt hjärta och jag saknar det enormt. Önskar såklart att man kunde gå tillbaka i tiden och spendera all tid man hade just med henne, berätta för henne att hon borde gå till doktorn innan det var försent.. Min mamma sa alltid att man alltid ska försöka se det positiva i allt. Det gjorde mig så stark. Min mamma är min kämpe, min ängel, min bästavän och förebild!

Jag tänkte skriva lite mer om hur allt hände med min mamma osv hur det var för mig, på fredag

Men pussa och krama era föräldrar!! Man vet ALDRIG om eller när något händer.

Välkommen hit, Välkommen tillbaka, Adjö!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: MITT LIV

Hejsan, har aldrig tänkt på att skaffa blogg förrän igår kväll då Lisa tyckte att jag skulle göra det. Man får testa sig fram tycker jag, detta kanske inte är mig grej men man får testa helt enkelt. I min blogg kommer jag skriva om hur det är att förlora en mamma, att ha en dyster uppväxt och att alltid försöka tänka positivt och m.m Så välkommen hit, och välkommen tillbaka, adjö!

Likes

Comments