Januar 2020

Hei hallo, det er en livstid siden sist. Blogging er ikke min sterkeste side, men det kanskje framgår ganske tydlig.

Ja du, husker jeg engang hva som har skjedd siden sist?


* Tidlig 2019 holdt jeg på å teste ulike medisiner - antidepressiva var nok ikek for meg, men angstdempende og sovetabletter har gjort hverdagen såå mye enklere. Jeg er medisinfri i dag på daglig basis, men det er betryggende å vite at skulle det spore fullstendig ut så klarer jeg å roe meg ned og få hvile. Oftest på egen hånd, men beroligende som plan B. Det er kanskje den tryggheten å vite at jeg har en plan B som gjør at jeg holder hodet over vann uten dem, det er i hvertfall min teori.

* Jeg har etter mye om og men faktisk tatt førerkortet, det er jo en ting. Skal jeg være helt ærlig så er det noe jeg er sinnsykt stolt over. Tok et intensivkurs i sommer, og prøvde igjen på senhøsten 2019. På andre forsøket klarte jeg det, tross alt.

* Straks så starter siste året på sykepleierlinjen, og jeg går inn i det femte semesteret. Jeg har klart meg hele veien uten en eneste omtentamen. Jeg har klart i stort sett alt, på egenhånd, alene, i Sverige. Det er jeg også stolt over, for det er bare meg selv og min egen innsats jeg kan takke. Jeg klarer dette - go me!

* Den artigeste praksisen jeg har hatt tror jeg må være operasjon (høsten 2019). Fikk se både operasjonssiden og anestesisiden av arbeidet, og fikk til og med hjelpe LEGEN under en struma-operasjon. Kan ikke beskrive det som annet enn heftig. Shit altså, vilket yrke!

* For øvrig har jeg hatt en fin jul sammen med familien og kjæresten, og holder på å miste det norske språket skriftlig. Kan bli mer og mer "svorsk" på bloggen i fremtiden, haha.

// Andrea

Liker

Kommentarer