Imorgon smäller det!! Eller ja, med smäller det menar jag att jag kommer åka ner till Skåne! Äntligen! Tänk hur snabbt en sommar kan gå och tänk hur otränad och stel jag faktiskt har blivit. Ojoj, vad hände med alla springturer och styrketräning ute på gräsmattan? Jag kan skylla på vädret men den ursäkten är inte giltig egentligen. Nu kommer jag äntligen igång. Vad jag har längtat efter att få "komma tillbaka".
Hela veckan har jag försökt att lösa vad jag kan packa ner i mina två resväskor på 23kg styck. Allt ryms såklart men med kanske 10kg övervikt. Det har alltså varit lite kaos med packningen. Vad kan jag ta med mig nu? Äntligen är det löst. Nu står tre resväskor klara och en förväntansfull Addi ligger i sin säng som strax ska sova.

Om tre dagar flyttar jag in på elevhemmet på Markaryds folkhögskola. Om fyra dagar börjar mitt år på Show och Musikal. Jag är så förväntansfull!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon! Till frukost idag gjorde en frukt tallrik med vattenmelon, jordgubbar, banan och äpple. Mums!
Idag kommer jag påbörja min packning, vad kommer rymmas i mina väskor? Jag kommer flyga ner med två bagage och ett handbagage så det blir intressant att se hur många plagg från min garderob som får följa med till skolan.

I förrgår la jag en beställning på fyndig.se där jag beställde två mobilladdare, en ljusrosa och en vit samt två mobilskal. Ett skal i rosa och ett i vitt marmor. Det borde landa i brevlådan om några hoppas. Jag hoppas bara att paketet hinner komma innan fredag så att jag får med mig de ner, annars blir det lite extra jobb.

Jag börjar känna mig lite förkyld, hoppas att det inte bryter ut i någon rejäl sjukdom i alla fall.
Nej, nu måste jag ta tag i packningen!

Likes

Comments

Idag testade jag att göra en sorts smoothie med 1 äpple, 1 dl blåbär och 1 msk algpulver. Jag använde mig utav chlorella, en sötvattensalg.
Det var svårt att göra en slät smoothie eftersom äpplet som jag använde var ganska hårt. Däremot blev den så kallade smoothien väldig god.

Likes

Comments

Imorse gjorde jag en jättestor frukost. En kopp Earl Grey te, två knäckemackor med makrill i tomatsås och en smoothie ~ ungefär 430 kcal. Just nu testar jag olika typer av smoothies. Förut blandade jag ihop frukter och olika bärsorter. Nu testar jag att blanda i grönsaker. Igår testade jag med grönkål och idag provade jag att lägga i gurka. Idag bestod min smoothie av några stavar gurka, 1 apelsin och 1 banan. Jag är inte helt säker om jag tyckte om den kombinationen, jag tror inte att det var gurkans fel utan mer att apelsin och banan inte riktigt funkar ihop för mina smaklökar. Jag ska fortsätta att utforska nya smoothie-kombinationer.

Jag är jakt efter en söt regnkappa med tryckknappar i silver som jag kan ha i höst. I Skåne/Småland är det ganska regnigt och jag skulle vilja ha en gullig praktiskt regnjackor till det vädret. Jag ser dem överallt men jag kan inte hitta på någon hemsida. Jag har hittat en variant som finns i färgerna gul och röd men jag vet inte ännu om jag vill ha en ljusblå. Jag ska fortsätta min jakt efter den perfekta höstjackan. Jag återkommer.

Idag har jag inga större planer, jag ska njuta lite av några lediga dagar innan Markaryd börjar! Jag är riktigt taggad!

Likes

Comments

Nu har jag precis gjort en enkel god smoothie till frukost. Den innehåller 1 banan, 1 kiwi, några skivor honungsmelon och en hand full grönkål.

Likes

Comments

Hej!
Om exakt tolv dagar tar jag mitt pickpack och flyttar tillbaka till Skåne igen, eller snarare Småland. Jag börjar nämligen på Markaryds Show och Musikalutbildning och jag är så taggad! Jag kommer att bo på deras elevhem tillsammans med en som gick i min förra musikalklass. Det kommer bli jättekul.

I den här bloggen kommer jag skriva och berätta hur det är på Show och Musikal och vad vi får lära oss. Jag ska försöka uppdatera några gånger i veckan. 

Likes

Comments