Ni vet när man är arg, riktigt arg? När huvudet kokar och blodet pumpar? Ja precis. Sådär hemskt arg att man bara vill skrika och säga så mycket som man sedan inte ens kommer ihåg. Sådär känner jag nu. Jag försöker samla alla ord men kan inte skapa några meningar, det är som att fånga en fågel som flyger. Jag är arg på mig själv; hur kunde du vara så dum? Jag är arg på mig själv för att jag låter mig bli sårad. Jag är arg på mig själv för att jag låter andra människor påverka mina val. Jag är så arg att jag låter mig själv provoceras. Jag är arg på mig själv för att mitt hjärta är så stort. Jag är arg på mig själv för att jag har förmågan att förlåta. Jag är ledsen. Som ett stenskott i rutan.

Du ska alltid vara givmild men aldrig förvänta dig något tillbaka. Du ska helst av allt inte ens ha ett hjärta med plats för fler än dig själv. Du ska vara så egoistisk som möjligt för att du själv ska må så bra som möjligt. För du ska aldrig lita på någon annan än dig själv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns någonting jag försöker förstå men jag vet inte vad. Jag kan inte sätta ord på något, det är som att jag existerar men jag lever inte. Det känns som att det är så mycket jag försöker säga, så mycket jag vill ha gjort men ingenting händer. I mitt huvud har jag en helt bok men framför mig bara några meningar. Vet inte längre vart jag är. Men alla säger att jag är stark, då är jag väl det? Eller... 

Likes

Comments

Im trying to understand. Men jag kanske borde sluta försöka.. När man bara ger och ger och ger men får ingenting tillbaka.


Jag älskar dig min hårboll. 


Likes

Comments

Jag tror det här stället är det stället i mitt liv där jag kan rensa dåliga som bra saker ur mitt liv och skriva ner det i ord utan att behöva säga någonting över huvudtaget. Ett ställe där jag kan lämna mina tankar för att gå vidare i livet med ny energi och nya möjligheter. 

Allt handlar om viljan med livet. Hur långt man vill gå och hur långt du är beredd på att gå för att komma dit du vill. Att chansa och lyckas samtidigt som du kan misslyckas. Ge aldrig upp. Den som ger sig är den som aldrig får se det ur eget perspektiv och kommer alltid vara den som ser andra lyckas med det man en gång ville. 

Jag tog ett val här i livet den 3 juni 2012. Jag ville utforska världen och livet för att se och upptäcka mer än den värld jag levde i. Jag ångrar inte en sekund av allt jag gjort och upplevt men man uppskattar verkligen det man hade när man inte längre har det. 

Likes

Comments

Idag är det ett år sedan jag skrev här senast. Detta året har varit det mest händelserika året på länge. Jag har fått uppleva så mycket, jag har gått igenom mycket men jag har också utvecklats så sjukt mycket. Jag vet vad jag vill göra i mitt liv just nu. Just nu. Det är bättre än att inte veta alls, som det har varit de senaste 16 månaderna. Jag ska starta ett liv, något jag inte riktigt har haft. Jag har varit fast i mig själv och inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Jag har några tuffa beslut som väntar på mig, några som kommer tära hårt på mig psykiskt. Men det är som folk säger, man ska inte vänta med saker för länge för då blir det aldrig gjort!

Likes

Comments

Som oftast är jag svag, vill ge upp och letar efter saker att stödja mig på. Att aldrig falla var mitt mål, jag svek mig själv i tron om att jag är stark. Men som så många andra säger så är inte den starkaste den som aldrig faller utan den som faller men som varje gång efter varje fall ändå på något sätt klarar att ta sig upp och resa sig. Jag är stark, men jag är inte ensam stark.. Alla behöver vi någon som hjälper en upp efter varje fall och jag behöver dig...

Likes

Comments

Ibland förstår jag inte ens varför jag skriver så mycket. Varför skriver jag ut mina tankar och mina känslor på internet där inte en enda människa bryr sig? Men det är skönt. Jag är glad att denna sida bara finns för mig själv och ingen annan. Att kunna blicka tillbaka och se på vad man har gått igenom och att man har klarat allt det. Det hjälper att kolla på gammalt för att veta att "jag har klarat det förr, jag kan klara det igen. Bit ihop och kämpa p??." Aja, idag ville jag bara skriva lite, av längtan. Att längta, sakna och älska någon är jobbigt, speciellt om man är så långt ifrån. Man brukar säga vad världen är liten, men nej. Usch vad världen känns stor just nu.. Åh vad jag saknar allt.....

Likes

Comments

Du hade allting för en liten stund
Och av någon anledning fick du mig att le när jag var ledsen
du tog en chans på ett blåslaget och brustet hjärta
Och sedan insåg du att du ville ha det du hade
Jag antar att jag skulle varit mer som hon.

Likes

Comments

Ångest och känslan av att hjärtat verkligen har gått i två, det gör så jävla ont. När klumpen i halsen trycker ut gråten och det finns inget som stoppar... Det bästa är att låta det rinna men man känner sig så svag.

Wish i could be someone.

Har varit en deppig dag men bättre än många andra dagar, ett under att jag fortfarande lever...

Likes

Comments

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They'd tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left I just can't go on

Likes

Comments