Er det noe jeg elsker så er det å dekorere i hjemmet mitt. Jeg har alltid elsket Interiør, og var faktisk godt igang med å ta utdanning på dette for flere år siden. Men jeg måtte hoppe av, da jeg ble syk og det hemmet meg i hverdagen. Men jeg har aldri gitt opp hobbyen min forde. De siste årene har jeg fått sansen for barnerom, og det er jo klart fordi jeg har jo barn selv. Nå er vi faktisk igang med å pusse opp soverommet til gutta igjen, det skal males imorgen. Vi skal også snekre en seng til, eller kanskje to, men det blir litt senere.

Vi har forsåvidt liten leilighet, og dermed er det vanskelig å innrede. Men, man må jo bare gjøre det beste utav det. Vi har åpen stue/kjøkken løsning, og det blir fort trangt. Dette er favoritt delen min om dagen, nemlig spisestuen vår. Spisestue sofaen og stolene er fra et firma vi fant på Finn.no tidligere i høst, noe vi er super fornøyde med. Bordet er kjøpt nylig brukt, og vi ønsket å male bena slik at de stod i stil med sofaben og stolben. Ønsket og få inn frisk farge i hjemmet etter jul, og dermed falt valget på rosa. Er egentlig ikke veldig rosa av meg, men syns det ble fint.

Denne delen av leiligheten deler jeg ofte på Instagram, men begynte først og fremst med det rett før jul. Fordi jeg har ingen typisk interiør konto, men jeg har lyst til å utvide horisonten litt ved å teste. Det er klart at barneroms interiør har slått best an, og det ser jeg selv mtp statistikk osv - men likevel liker jeg og ha en konto som har mer litt av hvert nå. Jeg føler det er mer meg. Deler alt av barnerom, interiør, barneklær, men også andre bilder som typ vesker, sminker ++. Jeg er iallefall fornøyd med hvordan kontoen min er per idag, selvom jeg daglig mister følgere så får det bare være.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

(I samarbeid med Feld Entertainments)


Vi var på Disney on Ice onsdag som var. Vi var så heldige og få billetter dit, og ikke minst fikk vi sitte på rad 2. Vi var spente på hvordan Linus ville ta dette. Vi har kun vært på teater før, så var spent på hvordan han ville syntes showet var. Og det kunne ikke blitt bedre! Linus storkoste seg fra start til slutt, og vi var vell de siste som gikk ut av salen da showet var over. Han ville nemlig ikke hjem!

For en opplevelse det var! Linus satt på rompa i over 2 timer, uten å lage en lyd. Han gliste fra øret til øret, og pekte på alle som danset på showet. Det var spesielt jubel da Lynet mc queen fra Cars, kom på scenen. Da lyste øynene med engang! Vi startet turen med et besøk på Burger king, og tok en matbit der før vi tok turen til Oslo spektrum. Da vi ankom Oslo spektrum, måtte vi se på hva slags suvernier de hadde. Linus fikk seg en liten cars bil, og en sånn dings som lager lys og bevegelse. Husker selv fra jeg var liten at sånn fikk jeg også. Også måtte vi kjøpe oss noe å tygge på. Det ble både sukkerspinn, litt godis og brus. Og selfølgelig Olaf kopp med slush oppi, noe av det beste jeg fikk som barn på disney on ice. Og showet, fy søren så bra! Ble så imponert over hele opplegget. Så mye fine sanger, så mye fint show og ikke minst så gøy for barna! Følte meg så heldig som kunne gi Linus denne muligheten her, denne opplevelsen her. Dette er noe vi skal prøve å ha som en tradisjon i noen år fremover, for jeg var på flere slike show da jeg var liten. Og det var alltid stas. Tusen takk for nå, vi kommer neste år!

(Innlegget er sponset i samarbeid med Feld Entertainments.)

Likes

Comments

(I samarbeid med Felt Entertainments)

Årets råeste familieshow er rett rundt hjørnet! På Onsdag braker det løs, og da skal vi endelig se dette showet med Linus. Vi har sett det ofte på reklame på TV og på youtube. Linus peker på skjermen hver gang vi ser på det, og det lyser i øynene hans! Vi gleder oss masse, selvom jeg tror at mamman selv er mer begeistret enn de to andre.

Vi gleder oss enormt til å se Lynet mc queen, som forsåvidt er Linus sin helt om dagen! Det går i alle Cars filmene omtrent hver dag. Og vi gleder oss til å se alle de andre Disney favorittene, som også for meg er barndoms minner. Som barn selv, var jeg veldig glad i Disney, og jeg var omtrent hvert år fra jeg var 4 år til jeg var 7-8 år gammel på Disney on Ice med mine foreldre, eller besteforeldre. Det ble en tradisjon vi alltid var på, noe som er gøy å formidle videre til mine barn. Ifjor var Linus for liten til å se showet, men i år blir han 3 år og det syns jeg er en fin alder og starte med. Vi gleder oss såklart til å ta med oss Mateo om noen år også, men foreløpig er han for liten.

Forventningene våres til showet er jo såklart høyt. Jeg husker som skrevet tidligere, at når jeg var barn var det utrolig spennende og jeg var alltid i ekstase når det gjaldt Disney on Ice. Har alltid fått høre av mine foreldre også at de storkoste seg på show sammens med meg, og at det var et forrykende show allerede da jeg var barn. Så jeg har høye forventninger om det samme, om ikke bedre nå så mange år etterpå. Men alt i alt, så gleder vi oss enormt mye, og vi skal virkelig kose oss.

(Blogginnlegget er som nevnt i samarbeid med Feldt Entertainments, og alle bilder er lånt av www.disneyonice.no sine sider, godkjent av Feld Entertainments selv.)

Likes

Comments

(Sponset innlegg)

Har dere hørt om Fuelbox? En boks med flere kort, som kan begi deg ut på samtale emner du kanskje aldri trodde du ville pratet om. Fuelbox består av ulike bokser med ulike temaer, derav ulike kategorier. Av de forskjellige boksene får man blant annet for Par, Barn, Familie, Venner, Ungdom, Eldre og Jobb-relatert.

Vi har fått lov til å teste ut Fuelbox Par, og Barn. Og det har skapt mange gode samtaler. Samtaler om temaer vi aldri har snakket om tidligere, og i tillegg var det gøy å se at Linus også svarte mye på spørsmålene. God kommunikasjon er viktig, uansett om det er i et forhold, en familie eller venner. Derfor er disse boksene geniale på nettopp det.

Fuelbox kan brukes overalt, hvor som helst. Hva med å dra opp noen kort sammens med din bedre halvdel på en date? Eller en sen kveld etter ungene er lagt, det kan skape spennende temaer. Stille spørsmål til barna, la de være med på en god samtale og gode temaer, det er viktig. Kanskje dette er nøkkelen på bedre kommunikasjon både hos Par, Familie, Venner osv? Vi har hatt god nytte av disse allerede, og jeg kan med hånden på hjerte si at dette er en perfekt gave nå som det nærmer seg jul! Hva med til en som har alt? Dette er noe de garantert ikke har i heimen, og ville syns hadde vært en fin gave og få.

Hver kategori gir flere spennende spørsmål. Her brukte vi kanskje 4-5 kort iløpet av en kveld, som ga oss lange og gode samtaler om emner vi kanskje ikke har snakket om på flere år, eller aldri snakket om.

http://www.fuelbox.no
#reklame

Likes

Comments

(Sponset innlegg)

Et fantastisk julegavetips til dere som har menn i livet deres som barberer seg. Veldig mye i dagens samfunn skal gå så fort, men når det kommer til barbering så er det bedre å bruke litt tid. Mannen min fikk et sett fra Barbershop og meg og det falt virkelig i smak. Huden hans har aldri vært så myk og perfekt barbert, og han bruker nesten mer tid på badet nå enn meg.

Settet er i to deler. Den ene delen er barberhøvelen, også kjent som en safety razor, og en pakke med hudprodukter. Barberhøvelen og kosten er et barbersett fra Mühle. Her får man en barberhøvel som er helt suveren og perfekt for de som ønsker å begynne med denne type barbering. Kosten er med grevlinghår, utrolig deilig mot huden. Pakken med hudprodukter er fra Proraso Gino, og her får man med en krem til å bruke før barbering, en barberingskrem og en aftershave krem. Settet er med eukalyptus og mentol, og er virkelig friskt og godt.

Første steg er denne kremen, som man tar på før barbering. Denne gir huden fuktighet, og gjør hårene myke. Noe som gjør det lettere å barbere.

Neste steg fukter du kosten, tar så på barberkrem, skummer opp kremen og tar det på huden.

Lurer du på hva du skal gi til mannen din, så er dette absolutt noe å sjekke ut. Barbershop har et bredt utvalg innenfor barbering, men også skjeggpleie til de med mer skjeggvekst.

http://www.barbershop.no

#reklame

Likes

Comments

(Sponset innlegg)

Jeg har vært så heldig og få testet ut 3 ulike ansiktsmasker fra http://www.eleven.no.
Dette er 3 helt fantastiske masker, som jeg absolutt anbefaler til hver enkelt av dere! Jeg har prøvd mange ansiktsmasker, men ingen har gitt noe godt resultat, helt til jeg oppdaget disse. Tror jeg aldri har vært så ren, glatt og blank i huden noensinne etter jeg fikk teste disse. Den ene bobler/skummer mens man har den på, den andre er leire og man kjenner ansiktet blir stivt tilslutt, og den siste var den jeg likte best! Den jeg virkelig følte jeg fikk babyhud av!

Dette er 3 anstiktsmasker som står opptil forventningene sine! De beste jeg har prøvd noengang. Jeg vil virkelig anbefale dem til alle. Man får en helt ny hud etterpå! Alle disse produktene får du selfølgelig hos http://www.eleven.no.
Linkene til hver enkelt:
- https://eleven.no/skin79-pore-bubble-cleansing-mask
- https://eleven.no/skin79-hawaiian-mud-sheet-mask
-
https://eleven.no/holika-holika-baby-pet-magic-mask-sheet-panda(Innlegget, og produktene er sponset av http://www.eleven.no.)

Likes

Comments

(Sponset innlegg)
Nå nærmer julen seg med stormskritt, og du har kanskje begynt å tenke på hva du skal gi til din kjære til jul? Eller kanskje barna dine? Venninen din, eller din mor? Eller kanskje du ikke engang vet hva du skal gi i til den som har alt?

Jeg har satt sammen noen bilder av noen produkter i hver sin kategori som jeg mener kan være en god gave. De fleste liker å pynte seg, enten med en stilig klokke eller et fint smykke. Til og med barna syns det er stas å kunne ta på seg en klokke, i freshe farger. Her kommer noen julegavetips du ikke kan gå glipp av, linkene til produktene ligger rett under teksten.

Et flott julegavetips til din kjære mann, kjæreste eller kanskje pappa.
Det som er så fint med disse tipsene, er at de også kan brukes sammen, eller hver for seg. Dette er produkter som kan brukes både til hverdags men også til mer fint. Klokken fra Swiss Military Hanowa, er en lekker klokke som går til alle anledninger. Den er classy, men stilig på en og samme tid. Armbåndet fra Tom Hope er et lekkert armbånd i taklegarn, og flettet tau med et anker i sterlingsølv belagt med svart platina. Dette armbåndet kan man bruke både til hverdags og til mer fin antrekk, og den skiller seg litt ut med det stilige ankeret. Og til slutt, den maskuline sorte ringen i stål, med sølvfarget midtstripe. Alle disse flotte produktene kan brukes hver for seg, eller matches sammen med.

- http://bjorklund.no/produkter/klokker/stor/swiss-military-06-5161.2.04.001.07
- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/ringer/ring-i-staal-afr10024.64

-
http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/andre-smykker/tom-hope-bracelet-southern-3-x-tm0090

Flott julegavetips til sønnen din, nevøen eller kanskje tantebarn.
Til barn generelt, er det alltid så mye fine farger og det kan brukes til alt. Her er noen flotte produkter til gutt. Det nydelige armbåndet fra Pia&Per, med motorsykkel charm som henger på. Det kan også graveres, for å gjøre det enda mer personlig. Dette er for eksempel også en flott gave til dåpsbarnet. Samme med halskjedet, i samme serien fra Pia&Per. Det er matchende til armbåndet, og er også en perfekt dåpsgave. Armbåndet og smykke er begge i sølv. Blå, stilig klokke fra merket Club. Den er populær, og har datovisning på seg så det er lett å huske hvilken dato det er. Klokken har blå skinnreim samt blå detaljer rundt urkassen. Tydelig blå urskive, også med visere som lyser i mørket, så det er lett å se tallene. I tillegg er klokken 100 m vanntett, så den kan bades med!

- http://bjorklund.no/produkter/klokker/liten/club-ow65168p-ba

- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/halssmykker/motorsykkel-anh.-blaa-sort-770512
-
http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/armbaand/id-armbaand-m-motorsykkel-775512

Perfekte julegavetips til datteren din, kusinen eller kanskje tantebarnet.
Til jente, er det jo alltid så mye fint å velge mellom. Og de fleste jenter elsker såklart rosa! Derfor ble valget lett da jeg skulle finne julegavetips til jenter! Det nydelige armbåndet med sommerfugler på, er så fint med det matchende smykke. Det er såklart i rosa! Smykket og armbåndet kan også være en knallfin gave til dåpsbarnet. Club barneklokke til jente med behagelig plastreim. Klokken har urkasse i rustfritt stål, med hvit urskive, svarte visere og rosa timemarkører. Klokken har også lys, og vannresistens. En skikkelig jenteklokke, til en rosaglad jente. Og det fineste av alt, er at alt kan brukes sammen eller det kan brukes hver for seg.

- http://bjorklund.no/produkter/klokker/liten/club-xn47104f-r

- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/halssmykker/anheng-sommerfugl-rosa-32701
-
http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/armbaand/charms-armbaand-sommerfugl-32501

Glitrende smykker, perfekt julegavetips til venninen din.
For noen delikate produkter, sier jeg bare! Alle jenter, eller damer i alle aldre må vel innrømme at glitrende smykker som nesten ser ut som diamanter er utrolig fint? Mockberg klokken er en stilfull og tidløs klokke, i sølvfarget stål! Den har et luksuriøst utseendet over seg, og ikke minst et stilrent utseendet. En klokke som passer til hverdags og til mer fint. Den har 30 m vannresistens. Rhodinert sølvkjede fra MAGI. Dette elegante smykket er spekket med glitrende Cubic Zirkonia stener. Et nydelig halssmykke til den som elsker glitter og stas! Den har kjedelengde på 42 cm. Matchende øredobber i sølv, med glitrende cubic zirkonia som står i stil med halssmykke. En perfekt match!

- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/halssmykker/smykke-i-soelv-ksp80563w
- http://bjorklund.no/produkter/smykker-flervalgsliste/oerepynt/oerepynt-i-soelv-kse80354

-
http://bjorklund.no/produkter/klokker/medium/mockberg-mo1602

Julegavetips til din mor, mamma eller kanskje bestemor.
Gull er fantastisk, og det finnes vel en gull-elsker i oss alle. Dette er perfekte gaver til en mamma, eller kanskje en bestemor?
Denne klokken i rosegull er fra anerkjente Skagen Denmark, som er kjent for deres rene og smakfulle design. Kombinert med sin dedikasjon til kvalitet og lav pris, er Skagen godt på vei til å bli en moderne klassiker. Klokken er vannbeskyttet mot 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende. Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd. En utrolig smakfull klokke på alle måter! Dette fantastiske smykket og øredobbene fra merket ByBiehl - Beautiful World som det står for, er et halssmykke i forgylt sølv. Og den er Inspirert av verden, som er kjennemerket på alle produktene dems. Et fantastisk merke, som forøvrig også kommer i sølv. Smykket er i lengde 45 cm.

- https://www.bjorklund.no/skagen-watch-496020
- https://www.bjorklund.no/beautiful-world-necklace-45cm-540252
-
https://www.bjorklund.no/beautiful-world-earrings-gol-534212

Julegavetips for den aktive eller treningsglade.
Har du en i familien som er treningsglad? eller aktiv generelt? SMA Aktivitetsbånd er isåfall en super gave til en som er aktiv, enten på hverdagsbasis eller treningsbasis. SMA Aktivitetsbånd måler din aktivitet gjennom dagen og holder deg oppdatert både på din aktivitet fysisk og kontakter ute. Armbåndene trenger lite lading og gir deg god indikator på ditt aktivitetsnivå.
Klokkens funksjoner:
- Måling av søvn
- Aktivitetsmåler skritt og km
- Kaloriforbruk
- Pulsmåler
- Varsling av innkommende anrop
- SMS, e-post og sosiale medier varsling (Facebook, Twitter, Instagram.. med mer)
- Selvutløser til f.eks "selfies"
- 8 alarmer
- Ineffektivitetsmåler

SMA klokken synkroniseres enkelt med din mobiltelefon og sosiale nettverk, og gir deg oversikten du trenger i hverdagen.
SMA klokken finnes i 4 ulike design.
- https://www.bjorklund.no/catalogsearch/result/?q=sma

Dette er julegavetips som jeg selv har funnet på Bjørklund sine sider. Selve innlegget er sponset av Bjørklund, men alle tipsene er mine egne meninger.

Håper dette var nyttige tips og få med seg nå midt i julehandelen! Jeg håper dere likte julegavetipsene jeg kom med! Og alle tipsene, finner du selfølgelig på Bjørklund sine sider.
Ønsker deg og dine en riktig God jul!

Likes

Comments

Føler dagene flyr avgårde fortere enn noensinne. Etter jeg ble mamma til 2, så føler jeg bare at tiden raser forbi. At alt jeg skulle fått gjort, aldri ble gjort. Heldigvis har jeg fått ferdig julegave handling, samt tatt julekort bilder som snart skal bestilles opp og leveres. Det har vært litt forsinkelse med det også, siden mannen jobber frilans og siden det er han som redigerer og ordner med bildene - da han er fotografen så tar det litt ekstra tid. Men han har fått frist av meg til å få de ferdig innen onsdag! Så da får vi se da!

Oppi all julemas, jobb og styr er det godt å koble av tankene litt og bare nyte barna våre. Ingenting gjør meg mer lykkelig enn det de gjør. Alle smilene, latteren, og de gode gullkorna gjør dagen lysere uansett! Er så takknemlig for å være mammaen dems. Nå, i skrivende stund er begge ungene urolige og gråter annenhver gang her, så da skal jeg ta kvelden. Ønsker dere alle en riktig god natt, så skal jeg få prøvd å blogget litt imorgen også!

(Inneholder sponsede produkter på bildene.)

Likes

Comments

Vi snakket mye om hva slags sykkel vi ønsket å gi til Linus, allerede da han var liten. Det finnes jo så mye å velge mellom idag! Man kan få sykler til barn med støttehjul, trehjulssykler eller balansesykler. Valget falt fort veldig lett når vi hørte om balansesykkel. For da vi leste om at overgangen fra en balansesykkel til vanlig sykkel var veldig lett iforhold til hva støttehjul ville vært. Valget vårt falt da på FirstBIKE balansesykkel.

Syklene kommer i ulike farger og modeller. Du har blant annet FirstBIKE Basic, som er mer egnet til barnehagebruk, og inne. Du har også FirstBIKE Cross, som er mer egnet til off road, gress, grus eller løst underlag. Eller så har du FirstBIKE Limited, som for øvrig er den vi har, den har Shwalbe Big Apple dekk, som gir maksimal grep på alle underlag. Eller så har du den siste som er FirstBIKE Street, som er mer egnet seg til områder med betong, stein eller fast underlag. Du får alle syklene i de fleste farger, og syklene skiller seg veldig utifra andre balansesykler syns jeg. Sykkelen er lett å bære, både for liten og stor. Sykkelen er lett å styre, og man kan justere setet slik man ønsker det.

FirstBIKE er en kvalitetssykkel, som er egnet for barn i alderen 2-5 år. Sykkelen er kun 3,5 kg og har funksjoner som gjør at barna får selvtillit og balanse mens de raser av gårde. Sykkelen kan senkes med senkesett for barn under 2 år.

​Andre egenskaper som gjør sykkelen er unik er at den har håndbrems med trommelbrems bak, den har kompositt ramme, sikrere håndtak, begrenset styring, skjermer, refleks, sadelsete, ikke minst dekk alternativer og forseglede hjullagre. Alt i alt er dette en trygg og lett sykkel! 

Og ikke minst, det finnes en hel del utstyr til sykkelen! Det finnes kurver til å feste frampå sykkelen, den er fin til å ha kosebamsen oppi, smokken eller drikkeflaska kanskje. Det er også ringeklokker i forskjellige design, her kan man mixe og matche slik man ønsker! Og sist, men ikke minst, man kan faktisk bruke sykkelen året rundt - fordi, man kan kjøpe ski som man fester på sykkelen ved å ta av hjulene. Dermed kan den faktisk brukes når det er snø, hvor genialt er ikke det?

Her brukes sykkelen flittig, og det har den blitt gjort siden han var 1,5 år gammel. Han vil ta med seg sykkelen sin hvor enn han går, og det er veldig gøy! Det som er fordel med en balansesykkel, kontra en sykkel med støttehjul, er det at overgangen til vanlig sykkel blir mye lettere. Fordi balansen har han allerede på plass, og tråkkingen vil nok gå smud. Derfor anbefaler jeg alle balansesykkel fremfor sykkel med støttehjul - dette er min erfaring og min mening.

Gjerne ta dere en titt på hjemmesiden dems, og les mer om syklene. Perfekt julegave til barna, eller kanskje bursdagsgave?
https://firstbike.no/(OBS: Han brukte hjelm, men akkurat på bildene er den av når vi tok bildene. For her stoppet vi og tok en pause da vi var i skogen. Jeg sier ifra på forhånd, i og med at det er så mange der ute som må peke med pekefingeren så fort de ser noe er feil, derfor sier jeg ifra på forhånd!)

(Innlegget er ikke sponset, men produktet er sponset. Innlegget er basert på mine erfaringer og meninger.)
#sponset

Likes

Comments

Tenk at det er over 6 måneder siden fødselen med Mateo. Da man nesten hadde gått 9 måneder med vidunderet i magen, som man hadde fått et knyttet bånd til alt. Tiden etter sykehuset, hvor man plutselig var blitt tobarns mor, gikk overaskende bra! Både vi og storebror tok det veldig bra ved den nye tilværelsen. Livet med små er ikke en dans på roser alltid, men man glemmer tilslutt våken nettene, eller alle de gangene det var tannfrembrudd, eller da ungene slo seg vrang midt i butikken. Det er tøft i situasjonen der og da, men så fort det er over er det glemt.

(Bildet er tatt 17.mai)

Livet som tobarns mor er fantastisk! Jeg kunne ikke vært foruten. Tenk at disse to er mine, tenk at disse har jeg skapt. Det er tøft å være mamma, det er det for alle. Men det er så mye mer fantastisk enn det er noe annet, så de stundene det er tøft glemmes som oftest. Nå har jeg vært tobarns mamma i over 6 mnd, og det føles rett og slett nesten ikke annerledes enn det var fra før. De er blitt som perlevenner allerede. De leker sammen, tuller og ler. Det er så fantastisk å se den søsken kjærligheten mellom dem. Jeg er så glad jeg har dem, og ikke minst så glad de har hverandre. Jeg gleder meg til tiden fremover, og til å se de vokse opp.

Jeg har alltid ønsket meg mange barn. Jeg har alltid sagt jeg skal hvertfall ha to, men jeg har alltid hatt en drøm om tre. Vi ønsker oss iallefall et barn til, for å gjøre familien vår komplett. Når det blir, vil tiden vise. Men jeg ønsker de forsåvidt tett, da jeg har god erfaring med det fra før. Og hvem vet, kanskje det blir flere barn med årene, vi får se. Men en til, er iallefall høyt ønsket. Ingenting vi planlegger her og nå, men om et par år kanskje.

Hvor mange barn har du? Har du lyst på fler? Hvorfor/Hvorfor ikke?

Likes

Comments