Dopdagen! Aaaah , så spänd längtar super duper jätte mkt!

Alla i släkten kmr och vi ska ha typ som en fest efteråt med presenter och tårta mm. Jag och min mamma var och valde ut jätte fint halsband som jag ville ha på stan (så jag vet vad jag kmr få, haha).

Vi åker till kyrkan klockan 11 och sedan åker vi hem vi typ 1 och det ska bli så kul, fler inlägg kmr under dagen!

Likes

Comments

Du vet den där pirrande känslan man får när man åker bergochdalbana? Så känns det nu, imorn ska jag nämligen döpa mig. Det flesta döper sig ju redan som bebisar men jag blev barnvälsignad och inte döpt, nu 12 år senare har jag bestämt mig för att jag tror på Gud och Jesus, jag prata inte så mkt om det eftersom när jag berättar det blir det oftast en väldigt konstigt stämning, alla blir tysta och så. För de som inte tror på Gud kke det känns konstigt att jag gör det men jag skäms it över det istället är jag stolt över att vara kristen, jag älskar att vara i kyrkan där jag har vänner. Där kan jag vara som jag är och alla är så snälla i början kändes det såklart jätte konstigt att be och att alla pratade med alla, gamla och unga men nu känns det helt naturligt. Jag var själv väldigt blyg (och är fortfarande) överallt utan i kyrkan, Gud bryr sig it om kläder, smink ellr attityd han bryr sig om dig, du kan komma som du är utan att skämmas för att du it har rätt kläder och även om du har gjort något dumt, Gud lyssnar och förstår dig

Likes

Comments

Min absoluta favorit låt heter "waiting for the sun" med Simon Erics, det är en ganska somrig låt som jag har lyssnat på 24/7 sen jag hörde den på radion, visste ni att man kan hitta alla låtar sim man har hört på rix.fm på deras hemsida? De har en lista med vilka låtar som har spelats vilka tider, jätte Bra! K​ommentera något!

Likes

Comments